FOLLOW US: facebook twitter

28ο Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας: Ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής

Ημερομηνία: 04-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος πλέον αγώνας του Κυπέλλου Χώματος, το Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, από την Α.Ο.Λ.Α.Π.. Στην τεχνική ειδική διαδρομή Χάβαρι, μήκους 10,3χλμ., θα ριχτούν στη μάχη οχήματα και πληρώματα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. (Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων) στο www.e-omae-epa.gr και λήγουν σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (23.59). Οι αγωνιζόμενοι με τη δήλωση συμμετοχής τους στο σύστημα, καταθέτουν το παράβολο ασφάλισης των 70 ευρώ και τα υπόλοιπα  140 ευρώ κατατίθενται στον λογαριασμό της Α.Ο.Λ.Α.Π.,  που υπάρχει στον Συμπληρωματικό Κανονισμό του αγώνα. Για τα πληρώματα εκτός Ηλείας, η διανυκτέρευση είναι παροχή της οργάνωσης στο φιλόξενο Zorbas Hotel στην Μυρτιά.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 16:30 – 19:00, στο πρατήριο καυσίμων Shell Auto Gas Στάθης Σταματελάτος, στο 2ο χλμ. του δρόμου Αμαλιάδας – Κουρούτας. Το ίδιο βράδυ, 20:45, θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση στη Πλατεία Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας.

Η Τελετή Απονομής των Επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, μετά το πέρας του αγώνα, στην πλατεία του Δ.Δ. Χαβαρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος