FOLLOW US: facebook twitter

2,5 ώρες τρελού γέλιου στο «Εξ’ αδιαιρέτου»

Ημερομηνία: 16-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

ex-adiairetou-lexaina

Αυλαία από τη Θεατρική Ομάδα Λεχαινών στο Σινέ ΆΣτρον

Οι τέσσερις παραστάσεις που έδωσαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας Λεχαινών φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές για το κοινό. Οι δυόμιση ώρας άφθονου γέλιου που σκόρπισαν οι ηθοποιοί στη σκηνή, σε μια σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων, έγιναν περιζήτητες σε καιρούς στενάχωρους όπως αυτοί που διανύουμε.

ex-adiairetou-lexaina2

Η παράσταση «Εξ΄ αδιαιρέτου» είναι μια διαπλεκόμενη κωμωδία που στηρίχθηκε στο έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Πατήρ ασθενεί βαρέως. Στοπ. Σπεύσατε. Στοπ. Συγγενείς και μη, τεθλιμμένοι και…μη, υπογείως αλλά και κάποτε φανερά, αγωνιούν και διαγκωνίζονται, αλληλοϋποβλεπόμενοι, μαχόμενοι “περί πάρτης”. Αποκαλύπτονται. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί μεταξύ μας, δίπλα μας.

ex-adiairetou-lexaina3

Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή το Σινέ Άστρον στα Λεχαινά σείστηκε από τα γέλια που προκάλεσαν με την πολύ καλή ερμηνεία τους και την ροή του έργου οι πρωταγωνιστές. Πρόκειται για τους Αναστόπουλο Θοδωρή, Μονόλιθου Φωτεινή, Σεφερλή Μιχάλη, Δήμογλου – Σεφερλή Έλενα, Φίτσαλο Φανή, Γεωργιτσοπούλου Ζωή, Δημήτρης Κουτσογιάννη, Τρόντζα Σία, Μπεσκίνη Γεωργία, Τρόντζα Δημήτρης, Παναγόπουλο Αλέξη και Κούρτη Νίκο. Η σκηνοθεσία ήταν του Θοδωρή Αναστόπουλου με βοηθό του τον Χάρη Καρβουνιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτυχία που σημείωσε η παράσταση με το συγκεκριμένο θίασο, δημιουργεί θετικές προοπτικές για να ανέβει μέσα στο καλοκαίρι επιλεγμένα σε τοπικά φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος