FOLLOW US: facebook twitter

21 Παιχνιδοθήκες σε χωριά της Ηλείας

Ημερομηνία: 10-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σύλλογος «Πολιτεία Ήλιδας- Ολυμπίας»- Χαρίστε παιχνίδια που δεν έχετε ανάγκη για να χαρούν άλλα παιδιά

 

Ο Σύλλογος «Πολιτεία Ήλιδας- Ολυμπίας» συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά του δημιουργώντας ΠΑΙΧΝΙΔΟΘΗΚΕΣ σε πολλά χωριά της Ηλείας, παιχνιδοθήκες από παιδιά για όλα τα παιδιά. Μέχρι σήμερα έχει φτιάξει 21 Παιχνιδοθήκες σε : Πέρσαινα, Πρόδρομο, Διάσελλα, Πλατιάνα, Αγία Άννα, Βάλμη, Περιστέρι, Ξηρόκαμπος, Νεμούτα, Ανδρίτσαινα, Αμυγδαλιές, Αρτέμιδα, Μάκιστος, Σιμόπουλο, Χειμαδιό, Μουζάκι, Οινόη, Ώλενα, Καράτουλα, στο hotspot της Μυρσίνης και πριν λίγες ημέρες στο Λάλα.

Όπως επισημαίνει « Προσφέροντας τα παιχνίδια που τα παιδιά μας δεν παίζουν με αυτά ή τα έχουμε στην αποθήκη, κάνουμε εμείς την αρχή, και στη συνέχεια αυτά μπορούν να συμπληρωθούν από τους κατοίκους ή τους ετεροδημότες των χωριών που γίνεται η παιχνιδοθήκη. Θέλουμε την παιχνιδοθήκη και ως τόπο αναφοράς όπου θα συγκεντρώνονται τα παιδιά και θα παίζουν κουκλοθέατρο ή ομαδικά επιτραπέζια παιχνίδια , μπάλα αλλά και να δανείζονται τα παιχνίδια, να παίζουν στο σπίτι τους, και όταν τα βαρεθούν να τα επιστρέφουν στην παιχνιδοθήκη.»

Παράλληλα τώρα που τελειώσαν οι γιορτές, υπενθυμίζει στους φίλους της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας ότι με τη βοήθεια όλων συνεχίζουν να μαζεύουν  ρούχα για παιδικές ιματιοθήκες αλλά και για να προσφέρουν ζεστασιά σε κάποιους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας… Όλοι έχουμε ρούχα, παπούτσια κ.α. είδη που δεν τα φοράμε είτε γιατί τα παιδιά μεγαλώσαν ή γιατί …μεγαλώσαμε εμείς. Όμως κάποιος συνάνθρωπός μας μπορεί να τα έχει ανάγκη… Όλες τις εποχές του χρόνου, όχι μόνο στις γιορτές..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος