FOLLOW US: facebook twitter

21 δωρεάν ΠΑΠ τεστ στην Τ.Κ Πελοπίου

Ημερομηνία: 26-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Από το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Μαιών Νομού Ηλείας – Κ. Υ Γαστούνης.

Δωρεάν ΠΑΠ τεστ πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πελόπιο, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Κοινότητας εκ μέρους του Δικτύου Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Μαιών Νομού Ηλείας – Κ. Υ Γαστούνης, στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο της μήτρας.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν 21 ΠΑΠ τεστ σε αντίστοιχο αριθμό γυναικών καθώς το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο  γιατί έχει πλέον γίνει κατανοητό ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τίς Μαίες κα. Αρετή Τσερεμε και κα. Σοφία Γκαμαρη για την λήψη των τεστ αλλά και την άριστη συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Επίσης ευχαριστεί τις κύριες Φωτεινή Μυλωνοπουλου και Αθανασία Ζησιμου που φρόντισαν να κλείσουν τα ραντεβού.

Όπως επισημαίνει ο προεδρος της Τ.Κ Πελοπίου κ. Δημήτρης Στασινόπουλος «Οι τοπικές κοινωνίες χρειάζονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από φορείς της περιοχής μας διότι αυτό καθιστά και παράλληλα βοηθά το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων όχι μόνο μίας Κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Το Κοινοτικό Συμβούλιο παραμένει πιστό στην καθημερινή φροντίδα του Συμπολίτη μας, καταβάλει καθημερινά άνισο αγώνα κόντρα στο κατεστημένο της εποχής, όμως – είναι παρόν στην οποία ευκαιρία θα βελτιώσει την ημέρα – το αύριο όλων μας!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος