FOLLOW US: facebook twitter

20 χρόνια ταξίδι! – Συναυλία στο Κτήμα Μπερτσάτου την Κυριακή από την Ορχήστρα « Τα Χρώματα της Ήλιδας» για τα γενέθλιά της

Ημερομηνία: 12-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

xrwmata-ilidas

Συμπληρώνοντας τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της, η ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας» διοργανώνει τη μουσική παράσταση με τίτλο «20 χρόνια ταξίδι». Η παράσταση θα δοθεί στο «Κτήμα Μπερτσάτου» στο Σκουροχώρι την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στις 9:00 το βράδυ.

Είναι μια όμορφη χρονική περίοδος, μιας και θα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του Νομού μας, γι’ αυτό και η επιλογή του χώρου δεν ήταν καθόλου  τυχαία.

Θα ακουστούν τραγούδια που έχουν ερμηνευτεί στα 20 χρόνια παρουσίας του σχήματος, σπουδαίων συνθετών όπως Λοΐζου, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μούτση, Κουγιουμτζή, Σπανού, Χειμερινών Κολυμβητών, Μάλαμα καθώς και κορυφαίων ποιητών – στιχουργών όπως Σκαρίμπα, Γκάτσου, Ελευθερίου, Παπαδόπουλου και πολλών άλλων σε ένα δίωρο και πλέον πρόγραμμα.

Στην ενορχήστρωση, διεύθυνση καθώς και στην επιλογή του προγράμματος βρίσκεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής της ορχήστρας Γιώργος Γκιντζίρης. Θα πλαισιώνεται από τις θαυμάσιες φωνές της Χαράς Σκουλαρίκου και του Γιώργου Αδαμόπουλου.  Η κινητήριος δύναμη της ορχήστρας είναι οι μουσικοί που τόσα χρόνια προσφέρουν όλη τους την ψυχή σε αυτήν: Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στα μπουζούκια, Στάθης Δεββές στην ηλεκτρική κιθάρα, η Λίνα Λύγκα στο βιολί, Δημήτρης Μαλεβίτης στο Μπάσο, Τασία Κωστοβασίλη και Νίκος Στεφανίδης στις ακουστικές κιθάρες, Παναγιώτης Καψάσκης στα Κρουστά, και Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβάλλεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της ορχήστρας (αφίσες, προγράμματα, φωτογραφίες από συναυλίες και ανέμελες στιγμές).

Η είσοδος θα είναι για το κοινό 5 Ευρώ και θα προσφέρεται ένα ποτήρι αναψυκτικό.

Χρόνος: 17 Ιουλίου 2016, 21:00

Τοποθεσία: Κτήμα Μπερτσάτου – Σκουροχώρι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος