FOLLOW US: facebook twitter

20 μονάδες αίματος για τον συνάνθρωπο: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Σκιλλουντίων-Κρεστένων

Ημερομηνία: 11-10-2017 | Συντάκτης:

20 μονάδες αίματος, κατάφεραν να συγκεντρώσουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το πρωί της  Κυριακής, τα μέλη του Συλλόγου Σκιλλουντίων Εθελοντών Αιμοδοτών, ενισχύοντας την Τράπεζα αίματος του συλλόγου τους.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε  στο Κέντρο Υγείας – Νοσοκομείο Κρεστένων με τη συνεργασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Πύργου, που πάντα είναι παρών σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες. Της αιμοδοσίας προηγήθηκε ιατρικός έλεγχος από την την Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωσταντίνα Πανέτα- και όσοι κρίθηκε ότι μπορούν να ιαμοδοτήσουν,  αιμοδότησαν με την φροντίδα των νοσηλευτριών Ράνιας Μπαρλαμά και Γρηγόρη Αργυρόπουλου.

Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική, πρώτοι μάλιστα έδωσαν αίμα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, ο  πρόεδρος Μιλτιάδης Δημητρουλόπουλος, ο  αντιπρόεδρος Γεώργιος Αθανασόπουλος, η γραμματέας Μαργαρίτα Τσαρεσιώτη, , η ταμίας Καλλιόπη Γρίβα και τα τα μέλη Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος και Γιάννης Βίτσας  και ακολούθησαν παλιοί και νέοι αιμοδότες. Όπως ειπώθηκε και όπως γίνεται σε κάθε αιμοδοσία, όσοι δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν για διάφορους λόγους μπορούν να δώσουν αίμα τις επόμενες μέρες απευθυνόμενοι στο Σταθμό Αιμοδοσίας Πύργου εν ονόματι του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος