FOLLOW US: facebook twitter

20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Με πολύ ρυθμό, τρέλα και φυσικά… έγχορδα!

Ημερομηνία: 17-11-2017 | Συντάκτης:

Οι String Demons στην Τελετή Έναρξης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Με διασκευές που ξεκινούν από τον Bach, τον Vivaldi, τον Χατζιδάκι και φτάνουν στον Βαμβακάρη, στον Τσιτσάνη, στους Iron Maiden, στους Queen, ακόμη και στην εκκλησιαστική μουσική, οι δαίμονες της χορδής, οι String Demons, θα μας παρασύρουν στο μοναδικό  μουσικό τους ταξίδι, στην επετειακή τελετή έναρξης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Με μοναδικό τρόπο θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή/λαϊκή  με το Rock.

Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη θα είναι μαζί μας εκείνη την βραδιά, στο Θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά του Φεστιβάλ. Με τα βιολιά τους, τα βιολοντσέλα τους, με ρυθμό, τρέλα, κρουστά, τύμπανα και την δημιουργική τους… τρέλα, θα μας παρουσιάσουν στην δική τους προσέγγιση, κάνοντας την κλασική μουσική πιο “λαϊκή” και τη λαϊκή μουσική πιο “κλασική” αλλά και δείγματα από δικές τους συνθέσεις οργανικής μουσικής, που τους έχουν κάνει να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών και τις επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, οι String Demons, φρέσκοι και απρόβλεπτοι, μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια. Και το αποτέλεσμα είναι μαγικό…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος