FOLLOW US: facebook twitter

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κομμωτικής στον Πύργο: Ευχαριστήριο από το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Ηλείας

Ημερομηνία: 18-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στο 2 Πανελλαδικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14-1-2018 στο ξενοδοχείο  <<MARILY>>.Είμαι αισιόδοξος  πως όλα αυτά που συζητήθηκαν και μας υποσχέθηκαν ,θα ανοίξουν τις πόρτες ώστε ο κλάδος μας και τα Σωματεία μας με δύναμη, συσπείρωση και μεγάλη προσπάθεια από όλους μας να επιτύχουμε τους στόχους  μας.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κυρία Σωτηροπούλου Μαρία και την γενική γραμματέα κυρία Ελευθερακη Λένα που ήταν δίπλα μας.
Τους ξεχωριστούς και  ταλαντούχους επαγγελματίες ,Πρόεδρο του Καλλιτεχνικού τμήματος της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε  Βασίλη Πολίτη και τον Αντιπρόεδρο Ισίδωρο Ρούσσο. Καθώς και την άριστη επαγγελματία  Γωγώ Δανικα όπου μας παρουσίασε σύγχρονες  τάσεις στο μακιγιάζ καλύπτοντας  την εμφάνιση όλων των κοριτσιών.

Ευχαριστώ θερμά τους κύριο Μπαξεβανακη Δημήτριο Υφυπουργό Παιδείας, τον Κώστα Λεβέντη Αντιπρόεδρο ΕΒΕ Ηλείας ,τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Πετρόπουλο Κώστα,τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υδραυλικών  και Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθανασόπουλο Κώστα ,τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Ηλεκτρολόγων Γεώργιο Κομποροζο ,τον Συντονιστή των ΑΝΕΛ Κώστα Τσιλιμιγκρα ,την πρώην Βουλευτή Διονυσία –Θεοδώρα Αυγερινοπουλου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Ηλείας Αντώνη Μπελλο.

Και ένα θερμό ακόμα ευχαριστώ στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ηλειας  και Ωλενης  κ. Αθανάσιο Μπαχο που σε κάθε κάλεσμα μας είναι στο πλευρό μας με τις ευλογίες και τον σπουδαίο του  λόγο.

Ευχαριστώ ακόμα την διεύθυνση του ξενοδοχείου MARILY για την άψογη φιλοξενία τους για την παραχώρηση της αίθουσας και προσωπικά τον Μάκη Ζαχαρόπουλο.

Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω το ευχαριστώ ολόκληρου του Σωματείου και εμένα προσωπικά σε αυτά τα απλά κορίτσια από τον Πύργο  Καλούδη Νίκη, Αναστασία Σκρεπελα, Τσιρώνη Τζένη ,Πλεμμενου  Μαριαντα, Κοντακα Αγγελική που αμέσως δέχτηκαν την πρόσκληση μας να γίνουν μοντέλα μας και να μας χαρίσουν αυτό το όμορφο θέαμα χάρη στην φρεσκάδα και την ομορφιά τους που εμείς αναδείξαμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                               ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος