FOLLOW US: facebook twitter

2η Πανελλήνια πεζοπορία στο «Μονοπάτι της ευεξίας»

Ημερομηνία: 12-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

pezoporia-monopatyi-euexias

Στις 20 Ιουνίου 2016 από το Σύλλογο «Επτάλοφος» και άλλους φορείς

Την επόμενη Τρίτη 20 Ιουνίου, διοργανώνεται η 2η Πανελλήνια Πεζοπορία με Πανσέληνο, στο αποκαλούμενο «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ», στην πανέμορφη λίμνη Καϊάφα , στο όρος Λαπίθα,  στους δήμους Ζαχάρως, και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η διαδρομή είναι εύκολη, με πολλές εναλλαγές, από Κάτω Σαμικό με μικρή ανάβαση στο όρος ΛΑΠΙΘΑΣ,  στη Λίμνη ΚΑΙΑΦΑ, 13 – 14 χιλιόμετρα περίπου, ώρες 4- 5, στη διαδρομή προβλέπεται 45 – 50 λεπτά ξεκούραση με ιαματικό λουτρό (για αναζωογόνηση), στη συνέχεια περιμετρικά στη λίμνη οι πεζοπόροι θα κατευθυνθούν  στη Μπούκα, περπάτημα μια ώρα ξυπόλητοι στην αμμουδιά, υπό το φως της Πανσελήνου στη συνέχεια μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής θα καταλήξουν στην πλατεία της πανέμορφης  Ζαχάρως!

Γνωρίστε πεζοπορώντας τις ποιο όμορφες παραλιακές περιοχές της δυτικής Ελλάδας, απολαύστε πεζοπορώντας, μαζί με νέες και νέους,  μοναδικό ηλιοβασίλεμα στη δυτική Ελλάδα, με την πανσέληνο σε αντανάκλαση στη λίμνη Καίάφα!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι περιπατητές να είναι υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, παιδιά άνω των επτά ετών να συνοδεύονται!

Έχει προγραμματιστεί μετά το τέλος της πεζοπορίας, φαγητό, μουσική και χορός  στην πλατεία της Ζαχάρως, υπό το φως της Πανσελήνου!

Στο τέλος της πεζοπορίας θα γίνει υποδοχή των πεζοπόρων από το ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ!

Σημείο συνάντησης και έναρξη της πεζοπορίας Κάτω Σαμικό και ώρα 17.00 μ.μ.,. όπου θα γίνει υποδοχή των πεζοπόρων από το Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν, Ο Σύλλογος “ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ”, η ΠΕ Ηλείας, οι δήμοι Ζαχάρως, Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, τα ΕΤΑ Καϊάφα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος – “Η Γερακίνα”, το ΕΒΕΑ ΗΛΕΙΑΣ, Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας “ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ” και με την συμμετοχή της ΟΦΟΕΣΕ!

Για να οργανώσουν οι διοργανωτές  καλύτερα την γιορτή – πεζοπορίας, δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας, στο Τηλ. 6974070997, αρχηγό της Ομάδας και πρόεδρο του Συλλόγου  “ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ” κ. Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος