FOLLOW US: facebook twitter

2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο με Ασλανίδου, Stavento και Emigre

Ημερομηνία: 16-08-2017 | Συντάκτης:

Όλα είναι έτοιμα για την 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος με τη στήριξη του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το Σάββατο 19 Αυγούστου από τις 8 το βράδυ έως και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Με δεδομένη την περσινή τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης και τα επίσης τεράστια οφέλη που αποκόμισε ο επιχειρηματικός κι εμπορικός κόσμος του Πύργου, μιας κι ο κόσμος έδειξε ότι «διψάει» έχοντας μια πολύ καλή αφορμή να βγει από τα σπίτια του εν μέσω κρίσης, όλοι πιστεύουν σε ανάλογη επιτυχία και φέτος. Υπενθυμίζεται ότι η περυσινή, ήταν η πρώτη “Λευκή Νύχτα” στην πόλη, οπότε πλέον καθιερώνεται.

Το βράδυ εκείνο θα γίνουν από όλα τα καταστήματα μεγάλες εκπτώσεις στους καταναλωτές, έτσι ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά. Η Μελίνα Ασλανίδου, οι Stavento και το Alternative Pop συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη Emigre θα είναι οι καλλιτέχνες που θα ξεχωρίσουν με την παρουσία τους προσφέροντας ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα που θα προσελκύσει στην πόλη του Πύργου χιλιάδες επισκέπτες όπως και πέρυσι, ενώ συνολικά στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος έξι τοπικά μουσικά συγκροτήματα.

Ακόμα θα υπάρξουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις με παραστάσεις Καραγκιόζη και χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, αλλά και άλλες εκπλήξεις, όπως η ρίψη βεγγαλικών που θα δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό θέαμα στην πόλη. Φυσικά για να υλοποιηθεί όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, απαιτείται και η οικονομική στήριξη από την αγορά και ο Εμπορικός Σύλλογος ευελπιστεί ότι θα την έχει, γιατί το όφελος θα είναι πολλαπλάσιο από την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας για τον εμπορικό κόσμο. Η ανακοίνωση του οριστικού προγράμματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος