FOLLOW US: facebook twitter

1st Goalkeeper Camp: Ευχές και υπόσχεση για περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της Διοργάνωσης

Ημερομηνία: 23-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης και Επικοινωνίας του 1st Goalkeeper Camp, Παναγιώτης Παναγούτσος και οι Εκπαιδευτές-Τερματοφύλακες Ανδρέας Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Λαδάς και Γιώργος Λαδάς, εξέδωσαν ανακοίνωση με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Παράλληλα, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν αυτό που ξεκινήσαν το προηγούμενο καλοκαίρι με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη για δουλειά έχοντας ως στόχο την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της διοργάνωσης και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του 1st Goalkeeper Camp

«Σύσσωμο το επιτελείο του Goalkeeper Camp εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Το στοίχημα που κερδίσαμε το περασμένο καλοκαίρι οι εμπνευστές της ιδέας του 1st Goalkeeper Camp, του πρώτου σεμιναρίου εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης αποκλειστικά για την θέση του τερματοφύλακα που διοργανώθηκε ποτέ στην Ηλεία, απέδειξε την δυναμική και την απήχηση που έχει το ποδόσφαιρο και η θέση του τερματοφύλακα στις συνειδήσεις όλων μας ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Δυστυχώς, οι άσχημες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της επέλασης του Covid-19 τον τελευταίο χρόνο, δημιουργούν δυσκολίες και περίεργα συναισθήματα σε όλους. Όμως, με σύμμαχο την υπομονή, την επιμονή και την αισιοδοξία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη κατάσταση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Από την πλευρά μας, ως επιτελείο του Goalkeeper Camp υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι και θα το κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, όρεξη και μεράκι για δουλειά έχοντας πάντοτε ως στόχο την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της διοργάνωσης και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Γιατί δεν αρκούμαστε στα δύσκολα, αλλά επιδιώκουμε τα ακατόρθωτα…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος