FOLLOW US: facebook twitter

1o TRC: Στο βάθρο η Art Of Speed

Ημερομηνία: 13-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Χρήστος Χατζόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση στον αγώνα.

 

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ο αγώνας του TRC, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, όπου συμμετείχαν 45 οδηγοί συνολικά ενώ την Art Of Speed εκπροσώπησαν 5 οδηγοί.

Ο πρώτος  αγώνας της χρονιάς τα είχε όλα, μάχες και ανατροπές, αλλά το χαρακτηριστικό που άλλαξε όλα τα δεδομένα ήταν ο καιρός. Μια ξαφνική τοπική καταιγίδα μεγάλης μάλιστα διάρκειας στα μισά του  2ου σκέλους τα   άλλαξε όλα, η πρωινή σκόνη έγινε λάσπη και με αυτήν πάλεψαν οι οδηγοί που συμμετείχαν στα 2000 και 2000+ cc, επηρεάζοντας τη Γενική Κατάταξη.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος κατετάγη πρώτος στα 1400cc.

 

Νικητής του αγώνα ο Κώστας  Μαχαίρας (Citroen Saxo Vts), πίσω του ο Χρήστος Χατζόπουλος (Art Of Speed) με Τoyota Corolla AE86 με καλή επίδοση στο 2ο πέρασμα και 3ος ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Toyota Starlet) οι οποίοι ήταν και οι νικητές στα 1600cc.

Στην κατηγορία 1400 το βάθρο ήταν υπόθεση Art Of Speed, όπου είχαμε μάχη με το ίδιο αυτοκίνητο Toyota Corolla EE90 και για τους τρεις συμμετέχοντες, τελικός νικητής ο Δημήτρης Δημητρόπουλος και στις επόμενες 2 θέσεις ο Σάββας Βαρελίδης και Χρήστος Κατσής.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Αθανάσιος Κουφωλιάς με  το Toyota Starlet, ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και δεν συμμετείχε στο 2ο σκέλος του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος