FOLLOW US: facebook twitter

1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου: Ολοκλήρωσαν τον κύκλο προσφοράς τους στις πυρόπληκτες κοινότητες

Ημερομηνία: 13-08-2021 | Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκε (ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι ακόμα) ένας κύκλος προσφοράς στις αποθήκες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπου συγκεντρώσαμε, διαχωρίσαμε και αποστείλαμε στις πυρόπληκτες κοινότητες την βοήθεια σε είδος που στάλθηκε από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

May be an image of 1 person

Συνεχίζουμε ασφαλώς την προσφορά μας στις δύο άλλες αποθήκες του Νομού, στο πάρκο Ξυστρή στον Πύργο και στο Δημαρχείο της Αρχ. Ολυμπίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας μας ήρθε χθες στην αποθήκη για να ευχαριστήσει έναν έναν τους εθελοντές που εκείνη την ώρα βρισκόμασταν εκεί.

May be an image of 1 person

Εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους υπεύθυνους της Π.Ε. Ηλείας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας επέτρεψε να μπορέσουμε να οργανώσουμε την αποθήκη όπως έπρεπε ώστε να διευκολύνεται το έργο μας και για την βοήθειά τους σε ότι χρειαζόταν.

No photo description available.

Επίσης να συγχαρούμε τα ενήλικα στελέχη του συστήματος, την Αγγελική, τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη, την Μαριρένια, τη Χριστίνα, τη Νίκη, το Νίκο, την Πέννυ, την Μαριάννα αλλά και τους ανιχνευτές μας Αννα Μαρία, Σεμίνα, Γρηγόρη, Μαριάντζυ, Ευδοκία, Όλγα, Έλενα, Δόμνα, Μαίρη, Άκη, Μάρθα και Κωνσταντίνο που αφιέρωσαν πολλές ώρες – κάποιοι σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο- για την ομαλή λειτουργία της Αποθήκης.

May be an image of 2 people and people standing

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους αυτούς τους εθελοντές που έσπευσαν να βοηθήσουν χωρίς να μας γνωρίζουν, που ακολούθησαν τις οδηγίες μας και διευκόλυναν το έργο μας. Ευχαριστούμε Γιάννη, Κώστα, Δημήτρη, Λεωνίδα, Παντελή, Βασιλεία, Μάνια, Λαβντίε, Άρτεμις, Σωτήρη, Κωνσταντίνα, Στέλιο, Λεωνίδα, Άρτεμις, Ευαγγελία, Αθανασία, Ρεβέκκα, Νίκη, Δήμητρα, Γωγώ, Γιώργο, Γιώργο, Ελένη, Ευαγγελία, Νανά, Αποστόλη, Θοδωρή, Άννα και όποιον άλλον τυχόν δεν προλάβαμε να σημειώσουμε στην ένταση της δουλειάς.

Καλή δύναμη και για τη συνέχεια στις δύο άλλες αποθήκες!

May be an image of 2 people and indoor


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος