FOLLOW US: facebook twitter

1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου: Αξέχαστη εμπειρία η καλοκαιρινή κατασκήνωση των προσκόπων

Ημερομηνία: 09-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Με την καλοκαιρινή κατασκήνωση, όπως κάθε χρόνο κορυφώθηκαν οι δραστηριότητες των Προσκόπων του Πύργου για τη χρονιά 2019-20,

Μια κατασκήνωση που πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, αλλά που είχε πολύ κέφι, περιπέτεια και ενθουσιασμό.

Η κατασκήνωση φέτος πραγματοποιήθηκε δίπλα στον ποταμό Αλφειό, λίγο πάνω από τη Λιναριά, στον χώρο που παραχώρησε το Olympia Adventure club.

Οι Πρόσκοποι χρησιμοποίησαν τις μόνιμες εγκαταστάσεις του χώρου, και έστησαν το δικό τους χώρο διαμονής στο διπλανό δάσος. Έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, έζησαν την περιπέτεια, έκαναν ράφτιγκ, αναρρίχηση και τοξοβολία, τραγούδησαν, δημιούργησαν βραδιά καραγκιόζη, έλυσαν γρίφους, έφτιαξαν κατασκευές με απλά υλικά και γενικά πέρασαν 8 δημιουργικές και ευχάριστες μέρες.

Όλα αυτά τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα μένοντας σε ατομικές σκηνές, κρατώντας τις αναγκαίες αποστάσεις, κάνοντας θερμομετρήσεις και με συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Πρόσκοποι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν, στην Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας και στους χορηγούς τους, τοπικές επιχειρήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος