FOLLOW US: facebook twitter

1ο Φεστιβάλ αναρρίχησης Καϊάφα

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:

29/4-01/5 2023 συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , του Δήμου Ζαχάρως , της Ομοσπονδίας Ε.Ο.Ο.Α και της Ορειβατικής & Αναρριχητικής Λέσχης Πύργου

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα της αναρρίχησης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 30/4 στην περιοχή του Καϊάφα του Δήμου Ζαχάρως.

Μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση το «1ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου» & «Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καϊάφα» που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο μας και που έρχεται για να αφήσει , ένα ξεχωριστό αθλητικό αποτύπωμα , μια εναλλακτική μορφή αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού που έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από αθλητικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τις οποίες υποστηρίζει ενεργά η ΠΔΕ.

Μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , του Δήμου Ζαχάρως , της Ομοσπονδίας Ε.Ο.Ο.Α και της Ορειβατικής & Αναρριχητικής Λέσχης Πύργου , ενός σωματείου που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για άλλη μια φορά αποδεικνύει εμπράκτως πως υποστηρίζει κάθε νέα προσπάθεια ανάπτυξης εναλλακτικού αθλητισμού, ειδικότερα όταν αυτή συνοδεύεται από την τεχνογνωσία ανθρώπων οι οποίοι αγαπούν αυτές τις μορφές αθλητισμού. Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε το «1ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου» & «Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καϊάφα» το οποίο θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη αλλά και ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα στον τόπο μας.

Οφείλω, λοιπόν, να συγχαρώ την διοργανώτρια της Ορειβατικής & Αναρριχητικής Λέσχης Πύργου , η οποία μέσω της διοργάνωσης θα καταφέρει να δώσει μια διαφορετική νότα στην περιοχή μας.

Κλείνοντας , θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ήδη γνωστός στους λάτρεις της αναρρίχησης και θα φιλοξενήσει εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα σε μια περιοχή απείρου κάλους φέρνοντας τους σε επαφή και γνωριμία με το ασύγκριτο φυσικό περιβάλλον της περιοχής του Καϊάφα του Δήμου Ζαχάρως.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος