FOLLOW US: facebook twitter

1ο Basketball Camp στον Πύργο- 26-28 Απριλίου στο «Γ. Βασιλακόπουλος»

Ημερομηνία: 14-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου σε σταθερή συνεργασία με την Γ.Ε. Ίφιτος Πύργου διοργανώνουν Basketball Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» το τριήμερο 26-28 Απριλίου 2022. Στο Camp θα διδάσκει καθημερινά ο Νίκος Μπουντούρης, προπονητής και καταξιωμένος διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Το Basketball Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2004-2010.
Λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της πανδημίας COVID, το Camp θα προσφέρει γνώσεις, βελτίωση, όμορφες στιγμές και εμπειρίες στα αγόρια και κορίτσια που αγαπούν την «πορτοκαλί θεά»!

Στα πλαίσια του Camp θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με διατροφή των αθλητών, τους αθλητικούς τραυματισμούς, την ψυχολογία και τη διαχείριση των συναισθημάτων, την ανάπτυξη και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων των αθλητών, παρουσίαση-εκπαίδευση για την παροχή πρώτων βοηθειών και ενημέρωση σχετικά με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6974725957, 6989439102 και καθημερινά στο Κλειστό «Γ. Βασιλακόπουλος» τις ώρες των προπονήσεων των ακαδημιών της Γ.Ε. Ηρακλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος