FOLLOW US: facebook twitter

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στη διασταύρωση Φιλοθέης

Ημερομηνία: 09-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-filo8ei1troxaio-filo8ei3Ένας νεκρός και τρεις ελαφρά τραυματίες ήταν ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης.

Το αυτοκίνητο μάρκας Jeep Wrangler που οδηγούσε ο 63χρονος Αυστριακός Jiworski Heinz συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 307, που οδηγούσε ένας 31χρονος από την Καλλιθέα Ηλείας.

troxaio-filo8ei2Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί και άλλοι δύο επιβαίνοντες. Δίπλα στον Αυστριακό που ήταν κάτοικος Βιέννης βρισκόταν ένας 72χρονος φίλος του από το Λεύκτρο Μεσσηνίας που τραυματίστηκε ελαφρά, όπως και οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων τραυματιών που με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου ακριβώς δίπλα.

Ο 63χρονος Αυστριακός που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα. Όμως στη διαδρομή δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Για το δυστύχημα προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος