FOLLOW US: facebook twitter

1η Ολυμπιάδα Zωγραφικής: Βραβεύτηκαν 7 μικροί ζωγράφοι από την Ηλεία

Ημερομηνία: 05-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Η λαμπρή τελετή απονομής μεταλλίων ήταν το αποκορύφωμα της 1ης Ολυμπιάδας παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 και στην οποία βραβεύτηκαν και 7 μικροί και νεαροί  ζωγράφοι από την Ηλεία, μαθητές της εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου που παρευρέθηκαν στην τελετή μαζί με τους γονείς τους και την δασκάλα τους. για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνεται η Eleni Stathopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Οι μικροί μου καλλιτέχνες από την περιοχή του Ηλειακού Κάμπου που βραβεύτηκαν και παρέλαβαν μετάλλιο είναι οι:

-Ζαφειρόπουλος Μανώλης, Λεχαινά

-Καραβίδας Γεράσιμος Ιωάννης, Κόροιβος

-Κλαμπάνου Μαριζέτα, Ανδραβίδα

-Κοτσώνη Μαρία, Νέα Μανωλάδα

-Σμέρου Χρύσα Ελένη, Δήμητρα

-Σοφιανου Βιβή, Λεχαινά

-Φωτόπουλος Νεκτάριος, Σταφιδόκαμπος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Την Τελετή που τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,  παρουσίασε η ηθοποιός κυρία Τζωρτζίνα Κώνστα. Στην εισαγωγή της τελετής μίλησαν η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, και ο Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, κύριος Δημήτριος Παντερμαλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η δασκάλα τους Ε. Σταθοπούλου πολύ υπερήφανη για τους μαθητές της,  συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς διακρίθηκαν με τα έργα τους στην 1η Ολυμπιάδας Παιδικής ζωγραφικής που με πολύ αγάπη και φαντασία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης ευχαρίστησε την Παιδική Πινακοθήκη και την πρόεδρό της Αικατερίνη Λέγγου για την άψογη διοργάνωση. Σες δηλώσεις της τόνισε ακόμα «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω απο καρδιάς τα παιδιά από όλα τα τμήματα και τις οικογένειές τους που όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν δείξει απίστευτη αγάπη και έχουν αγκαλιάσει τις εικαστικές μας δραστηριότητες.  Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους από διάφορες περιοχές της χώρας μας που η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και η παιδική ζωγραφιά κατάφερε να μας ενώσει.»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, νύχτα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος