FOLLOW US: facebook twitter

19η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση: «Ανθίζει» από σήμερα η Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 11-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Η «19η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας» θα «ανθίσει» και πάλι  από σήμερα 11 Μαίου, έως και τις 19 του μήνα, στην πλατεία Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα, όπου αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ηλεία και όχι μόνο, που κάθε χρόνο ανανεώνουν το ραντεβού τους στην Ανθοκομική. Η Αμαλιάδα για μια εβδομάδα γίνεται το επίκεντρο του νομού και ο κόσμος έχει την ευκαιρία μεσούσης μάλιστα της προεκλογικής περιόδου να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να περάσει ευχάριστες ώρες σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς.

Κατά τη διάρκεια της  μεγάλης γιορτής που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, η πόλη θα πλημμυρίσει με κάθε λογής λουλούδια, με χρώματα κι αρώματα της Άνοιξης! Φυτωριούχοι και ανθοπώλες από την Αμαλιάδα και όλη την Ηλεία θα διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό πληθώρα λουλουδιών, φυτών, μυρωδικών, βοτάνων με τα οποία θα κατακλύσουν τους πάγκους τους στην πλατεία Ανεμομύλου, δίνοντας τον τόνο της άνοιξης και μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους των λουλουδιών και του πρασίνου, να τα προμηθευτούν και να ομορφύνουν τα σπίτια τους, τα μπαλκόνια και τους κήπους τους.

Επίσης, στους χώρους της έκθεσης θα υπάρχουν και εκθέτες χειροτέχνες, αλλά και πάγκοι με παιχνίδια για μικρά παιδιά, ενώ ο Δήμος Ήλιδας έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τα χορευτικά του δήμου, με εκθέσεις ζωγραφικής και δημιουργικών εργαστηρίων για τους μικρούς αλλά και ψυχαγωγικές δράσεις για κάθε ηλικία και βεβαίως πολλές εκπλήξεις.

Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την δεύτερη ημέρα λειτουργίας της, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 το βράδυ, με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος