FOLLOW US: facebook twitter

16 θέσεις για τις αναστηλωτικές εργασίες στον Επικούρειο Απόλλωνα

Ημερομηνία: 09-07-2019 | Συντάκτης:
Προκήρυξη για την πρόσληψη ορισμένου χρόνου,  επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού από την ΕΦΑ Ηλείας

Προκήρυξη για την πρόσληψη 16 ατόμων επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το υποέργο 1 «Αποκατάσταση Βορειοτέρων Τμημάτων Μακρών Πτερών Ναού Επικουρίου Απόλλωνα Βασσών» στο πλαίσιο του ενταγμένου στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014- 2020» έργου «Αποκατάσταση – Ανάδειξη Ναού Επικούριου Απόλλωνα Βασσών – Φάση Γ»,  , εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας που έχει και την αρχαιολογική αυτεπιστασία του έργου.  Το συγκεκριμένο έργο της Γ΄ Φάσης   εντάχθηκε με προϋπολογισμό 2.891.211,78€, χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και δικαιούχους την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων του ΥΠΠΟΑ και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Τα δέκα έξι (16) άτομα που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν στην εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως το τέλος του έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου. Οι θέσεις που προκηρύσσονται  αφορούν:

1 θέση Αρχαιολόγου με ειδίκευση στην Προϊστορική Κλασική Αρχαιολογία

1 θέση Αρχιτέκτονα Μηχανικού και 1 Πολιτικού Μηχανικού ΠΕ με ειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη Μνημείων Προιστορικών Κλασικών Χρόνων

1 θέση Μηχναικού Ειδικότητας Τοπογράφων με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων

1 θέση ΠΕ Οικονομικού με εξειδίκευση στην οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε.που εκτελούνται με αυτεπιστασία

1 θέση ΠΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης

3 θέσεις ΤΕ και ΔΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση σε λίθο και μάρμαρο

7 θέσεις ΔΕ Μαρμαροτεχνίτες και ελλείψει αυτών ΔΕ εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών – Λιθοξόων με εξειδίκευση στις αναστηλωτικές εργασίες.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλαδή από 08-07-2019 έως 12-07-2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος