FOLLOW US: facebook twitter

15 χρόνια Olympia Basketball Camp

Ημερομηνία: 30-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

23-29 Ιουνίου η 1η περίοδος της φετινής σεζόν

 

Η συνέπεια, η αντοχή στο πέρασμα των ετών, η συνεχής καινοτομία και προσαρμογή στην ραγδαία εξέλιξη του μπασκετ, η διεθνής αναγνώριση και συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο αποτελούν τα υψηλότερα δείγματα αξιοπιστίας  του αυθεντικού Olympia Basketball Camp, το οποίο αδιαμφισβήτητα φιγουράρει ανάμεσα στα δύο κορυφαία προπονητικά καμπ της Ευρώπης.

Κ.Μελέτης (Τεχνικός Διευθυντής O.B.C.): «Προσφέρουμε ερεθίσματα και δεξιότητες»

«Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα συνδυασμού διαφορετικών δεξιοτήτων όπου ο κάθε αθλητής πρέπει να τις εκφράσει σε μία ολοκληρωμένη κίνηση/έκφραση μέσα στο γήπεδο στιγμιαία. Αυτό είναι το κορυφαίο στοιχείο που μετατρέπει το basketball σε ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολο. Στο Olympia Basketball Camp, προσφέρουμε ολόκληρο αυτό το φάσμα ερεθισμάτων και δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος  αθλητής καλαθοσφαίρισης».

Δομικά στοιχεία

Τα δομικά στοιχεία τα οποία διαφοροποιούν και προσδίδουν  υψηλή ποιότητα στο O.B.C., είναι τα εξής:

-Η υψηλή εξειδίκευση των ολοκληρωμένων προπονητικών πλάνων μας  δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε την πλούσια προπονητική μας εμπειρία στις ανάγκες του κάθε αθλητή ξεχωριστά

-Η αξιολόγηση των αθλητών πρίν την εγγραφή τους ώστε να καθοριστεί το προπονητικό πλάνο στο οποίο θα δεχθεί την καταλληλότερη προπονητική παρέμβαση.

-Η περιορισμένη συμμετοχή αθλητών σύμφωνα με τις προδιαγραφές κάθε προπονητικού πλάνου.

-Η υψηλή ποιότητα διαμονής διατροφής και οργανωτικής δομής, προσφέρουν την βέλτιστη ροή της διαδικασίας αλλά προσήλωσης των μικρών αθλητών μας στους στόχους τους.

-Η αυστηρή προπονητική ακολουθία, οι τεχνικές οδηγίες, η συστηματική καθοδήγηση στο παιχνίδι καταστάσεων (situationalplay),  σε συνδυασμό με την σωματική και ψυχοπνευματική προετοιμασία των παιδιών, οδηγούν με ακρίβεια στην βελτίωση αλλά και ανάδειξη των δεξιοτήτων που το κάθε παιδί διαθέτει μοναδικά.

Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του τόπου που γέννησε το αθλητικό ιδεώδες, την Αρχαία Ολυμπία, το διεθνές αυτό προπονητικό event, δίνει την ευκαιρία  στα παιδιά να διευρύνουν τις προοπτικές τους στο μαγικό κόσμο του basketball, και παράλληλα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία . Η 15η χρονιά του Olympia Basketball Camp ξεκινά στις 23 Ιουνίου (έως 29 Ιουνίου η 1η περίοδος). Η Αρχαία Ολυμπία και το OBC είναι απόλυτα έτοιμοι να φιλοξενήσουν παιδιά από όλο τον κόσμο στο καλύτερο διεθνές προπονητικό καμπ της Ευρώπης.

Οι άλλες τρεις περίοδοι του Olympia Basketball Camp είναι:

30 Ιουνίου-6 Ιουλίου

7 Ιουλίου-13 Ιουλίου

14 Ιουλίου-20 Ιουλίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος