FOLLOW US: facebook twitter

15η Έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 01-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

ekthesi-vivliou-kourouta

Τα δεκαπέντε της χρόνια συμπληρώνει φέτος η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου που έχει αγκαλιαστεί όχι μόνο από το κοινό της Αμαλιάδας και του κάμπου αλλά όλης της Ηλείας, θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Δώδεκα περίπτερα θα βρίσκονται στο χώρο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν χιλιάδες νέους τίτλους βιβλίων, όλων των εκδοτικών οίκων, να ξεφυλλίσουν βιβλία για μικρούς και ενήλικες σε πολύ προσιτές τιμές.

Φέτος θα λάβουν μέρος τέσσερα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας και πιο συγκεκριμένα, το βιβλιοπωλείο ‘Βιβλιοπανόραμα’ του Γιώργου Δημητρόπουλου, το βιβλιοπωλείο ‘Κύκλος’ του Σάκη Παυλόπουλου, το βιβλιοπωλείο ‘Γνώση’ του Παναγιώτη Κορδονούρη και το βιβλιοπωλείο ‘Βιβλιοπαιδεία’ του Διονύση Πυλαρινού.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, με την παρουσία συγγραφέων και χορευτικών συγκροτημάτων. Το αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.

Το τελευταίο βράδυ της έκθεσης υπάρχει σκέψη να προσκληθούν οι βουλευτές του νομού, για να γίνει συζήτηση για τα προβλήματα και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Συνδιοργανωτές της 15ης Έκθεσης βιβλίου πέραν του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο δήμος Ήλιδας και το Σωματείο «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος