FOLLOW US: facebook twitter

135 rapid tests στην Τ.Κ Ωλένης και όλα αρνητικά

Ημερομηνία: 04-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Μεγάλη η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού

Μεγάλη ήταν η  ανταπόκριση και η συμμετοχή των κατοίκων της Τ. Κ Ωλένης στα radit tests που πραγματοποιήθηκαν χθες εξω από το κοινοτικό γραφείο,  καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο χωριό και το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει ανησυχία.

Χθες ωστόσο διενεργήθηκαν 135 τεστ από τον ΕΟΔΥ και όπως ανακοινωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τ.Κ κ. Λύσσανδρος Παπανδρόπουλος, όλα ευτυχώς ήταν αρνητικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι «Το χωριό μας για μια ακόμα φορά απέδειξε οτι η υπευθυνότητα ειναι μέρος της καθημερινότητας μας !Δεν εφυσηχαζουμε. Συνεχιζουμε να τηρουμε τα μετρα προστασίας  με θρησκευτικη ευλαβεια !Αγωνιζόμαστε ενωμένοι χωρις εσωστρέφεια  !!!

Προστατευουμε τους ηλικιωμενους και τα παιδια μας και στηρίζουμε οσο μπορούμε  τα καταστήματα και τους  επαγγελματιες του χωριου μας . Η δοκιμασία αυτή ειναι η αφετηρία για ενα νεο ξεκινημα για ολους μας. Για μια φορα ακομη ευχαριστούμε την ηγεσία  του Δήμου Πύργου για την αμεση ανταπόκριση , οπως και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την αψογη συνεργασία που είχαμε !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος