FOLLOW US: facebook twitter

13 θέσεις για καντίνες και ξαπλώστρες στις παραλίες της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-04-2022 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση από το Δημοτικό Συμβούλιο

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Δεκατρείς θέσεις θα δημοπρατηθούν στον δήμο Ήλιδας για καντίνες και ξαπλώστρες το 2022, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο. Επίσης, φέτος κατατέθηκε αίτημα για την εκμίσθωση τμήματος της παραλίας προκειμένου να τοποθετηθούν θαλάσσια μέσα αναψυχής, κατόπι εξασφάλισης της σχετικής αδειοδότησης από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Με βάση την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Αστερή, οι χώροι που καθορίστηκαν για δημοπράτηση είναι μία θέση στην παραλία Μαραθιάς για ξαπλώστρες 200 τετραγωνικών μέτρων & δύο θέσεων για καντίνες 15 τ.μ. εκάστη, δύο θέσεις στην παραλία Ροβιάτας, για ξαπλώστρες 100 τ.μ. εκάστη & δύο θέσεις για καντίνες 15 τ.μ. εκάστη, δύο θέσεις στην Σαβαλίων για ξαπλώστρες 231 τ.μ. εκάστη & δύο θέσεις για καντίνες 15 τ.μ. εκάστη μία θέση στην παραλία Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων για ξαπλώστρες 300 τ.μ. & μίας θέσης για καντίνα 15 τ.μ.

Η Λαϊκή συσπείρωση ψήφισε θετικά ως προς τη δημοπράτηση των καντινών και αρνητικά για τις ξαπλώστρες, δεδομένου ότι εισπράττονται χρήματα από τους δημότες για τη χρήση τους. Επιπλέον, καταψήφισε ως προς την εκμίσθωση αιγιαλού παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής. Η παράταξη του κ. Κράλλη καταψήφισε ως προς την παραλία τής Ροβιάτας, διότι ο δήμος δεν διεκδικεί την έκταση των 11 στρεμμάτων που βρίσκονται σε αυτήν. Επίσης, εγκρίθηκε η παραχώρηση χώρου αιγιαλού παραλίας σε όμορες επιχειρήσεις, μετά από αίτησή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος