FOLLOW US: facebook twitter

12 μετάλλια για τον Φοίνικα Πύργου στο 4ο Διασυλλογικό Σαολίν Κουνγκ Φου

Ημερομηνία: 23-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων “Δημήτρης Δημητρίου”, όπου όλοι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Το πρωτάθλημα το οποίο έγινε για τέταρτο χρόνο, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu – Kung Fu, είχε την στήριξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, την αρωγή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αρτέμιδος Αριστόμαχο και το Δάσκαλο Ιορδάνη Σταυρίδη.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν οι σύλλογοι του Ε.Π.Ο.Σ., ΑΣ Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ», ΑΣ Αμαλιάδας «Χρυσός Τίγρης», ΑΣ Πάτρα «Λόχαν», ΑΣ Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», ΑΣ Αρτέμιδας «Αριστόμαχος», ΑΣ Βύρωνα «Λευκός Λωτός», ΑΣ «Λευκό Άλογο», ΑΣ Νέας Σπύρνης «Ουράνιος Δράκος» και ΑΣ Θεσσαλονίκης «Αληθινή Ατραπός», με 140 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών και όλων των κατηγοριών.

Πριν την έναρξη των αγώνων μίλησαν η Γεν. Γραμματέας του Α.Σ. Αριστόμαχος, Γενναίου Ελένη, ο Πρόεδρος του ΕΠΟΣ, Σταυρίδης Ιορδάνης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ., Αδόργιαστος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ., Σταμούλης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, Πάσχος Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Σερέτης Χρήστος.

Τα μετάλλια του Φοίνικα Πύργου

Από την διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο παραδοσιακός Σύλλογος του Πύργου «Φοίνικας», με τους αθλητές να βάζουν τον αθλητισμό και το Σαολίν μπροστά από τις διακοπές του τριημέρου, οι οποίοι διαγωνίστηκαν επάξια κατακτώντας μάλιστα πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις.
Αναλυτικά η αγωνιστική ομάδα του Πύργου κατέκτησε τα εξής μετάλλια:

Τζούνιορ 4 -8 αγόρια
Ζαφειρόπουλος Γεώργιος – Χρυσό
Αντωνόπουλος Χαράλαμπος – Χάλκινο

Παγκορασίδες 9 -12 Άλλα Μακριά Όπλα
Αντωνοπούλου Μαγδαλένια – Χρυσό

Νεανίδες 16 -18 Ίσιο Σπαθί
Κωστοπούλου Μαριάννα – Χρυσό

Παίδες 12 -15 Άλλα Όπλα
Μαλεβίτης Αθανάσιος – Χρυσό

Άντρες 18+ Άλλα Όπλα
Λιανέας Βασίλειος – Χάλκινο

Άντρες 18+ Βασικό Επίπεδο
Σιδηροκαστρίτης Σπύρος – Ασημένιο

Ομαδικό Σαολίν Ρόου Τσουάν
Καρούμπαλη Αθανασία – Χρυσό
Καρούμπαλη Χριστίνα – Χρυσό
Λιαροπούλου Δώρα – Χρυσό
Μαλεβίτης Δημήτρης – Χρυσό
Δημητρόπουλος Αθανάσιος – Χρυσό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος