FOLLOW US: facebook twitter

11 κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Καλοκαίρι 2017

Ημερομηνία: 02-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την εποχή που ξεκινάει.

Μετά τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια και τις τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, ήρθε η ώρα να δούμε και ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα και τα ρούχα γενικότερα.

Φλοράλ μοτίβα

Τα φλοράλ είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσετε την λουλουδένια διάθεση της Άνοιξης. Ο ρομαντισμός του φλοράλ έχει υιοθετηθεί από τα αέρινα φορέματα, τις ανοιχτόχρωμες φούστες, τα κουστούμια με στενή φόρμα και τα μεταξωτά φορέματα, ενώνοντας έτσι τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Στο σύνολό τους, όλα αυτά δίνουν την εντύπωση μιας ανοιξιάτικης ελαφρότητας και ευκολίας.

Military look

Μια από τις πιο κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Καλοκαίρι 2017 είναι και το military trend σε μια πιο κομψή και θηλυκή εκδοχή του. Το συγκεκριμένο στυλ έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Τα χαρακτηριστικά του χρώματα είναι το χακί, το πράσινο και το καφέ, αν και υπάρχουν ρούχα που διατηρούν το στρατιωτικό ύφος και έχουν μαύρες και μπλε αποχρώσεις.

Σέξι πόδια

Τι θα μπορούσε να είναι πιο σέξι από ένα μακρύ φόρεμα με μεγάλο σχίσιμο; Οι στυλίστες προτείνουν άτακτα ρούχα όλο και πιο συχνά σήμερα. Οι σταρ είναι πιο τολμηρές κάθε χρόνο που περνάει, και οι σχεδιαστές ενδίδουν στις φαντασιώσεις τους και κάνουν τα κοψίματα όλο και βαθύτερα.

Διαφάνειες

Οι διαφάνειες είναι στην μόδα τα τελευταία 2 χρόνια. Βέβαια στις φετινές πασαρέλες είδαμε ακραίες εμφανίσεις όπου το στήθος των μοντέλων ξεχώριζε κάτω από τις διάφανες μπλούζες τους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να φορεθεί στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για μια τάση της μόδας που καλύπτει όλο το σώμα, αφήνοντας όμως να φαίνονται αυτά που υπάρχουν από μέσα. Φορέστε λοιπόν τις διαφάνειες σας με μπλουζάκια, φανελάκια ή έστω ένα bralette.

Έξω οι ώμοι

Οι μπλούζες και τα φορέματα με έξω τους ώμους αποτελούν μια ακόμη από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Καλοκαίρι 2017. Πρόκειται για μια από τις τάσεις που φοριέται πολύ αυτές τις εποχές και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Αναδεικνύει την θηλυκότητα και δημιουργεί μυστήριο.

Πολλά βολάν

Τα βολάν και τα διακοσμητικά στοιχεία ήταν πάντα ένα σύμβολο της ονειρικής και κομψής θηλυκότητας, προσθέτοντας ιδιαίτερη γοητεία σε κάθε σύνολο. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει: ογκώδες βολάν ή ελαφριά και ρομαντικά διακοσμητικά στοιχεία. Προσέξτε ωστόσο τον τρόπο με τον οποίο κάθονται στην σιλουέτα σας!

Ασυμμετρία

Η ασυμμετρία είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Πρόκειται μια γεύση ελευθερίας από τα συμβατικά σχήματα. Είναι μια ευκαιρία να παραμείνετε ο εαυτός σας, ακόμη και σε μια κλασική ερμηνεία. Ένας τρόπος για να έχετε τον κόσμο στα πόδια σας με μόνο ένα μικρό αξεσουάρ.

Φαρδιά μανίκια

Η τάση των άνετων μανικιών είναι εντυπωσιακή! Οι σιλουέτες γίνονται εκκεντρικές και θηλυκές, κι έτσι δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη εξαιρετική αυτή πρόταση του σχεδιαστή.

Μεταλλικά

Το μεταλλικό ασημί είναι ένα χρώμα που κάνει ολόκληρη την εμφάνιση εκθαμβωτική και φουτουριστική, ενώ τα αξεσουάρ παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλά ασημένια στοιχεία στο ντύσιμό σας, οπότε μην φοβάστε να πάρετε φορέματα, φούστες και μπλούζες που απεικονίζουν τα πάντα γύρω σας σαν ένας καθρέφτης.

Χαμηλά κοψίματα

Οι στυλίστες είναι ομόφωνοι ότι άλλη μία από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι τα κοψίματα στα πιο απρόσμενα μέρη. Είναι λοιπόν σημαντικό να μην φοβάστε να δείχνετε λίγο από τον εαυτό σας. Ένα άλλο μικρό μπόνους είναι ότι τα κοψίματα ταιριάζουν υπέροχα με οποιοδήποτε μοτίβο.

Κίτρινο

Το κίτρινο είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι 2017 στη μόδα. Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για όσους κουράστηκαν από το κρύο του χειμώνα και ονειρεύονται τον ζεστό ήλιο. Το ωραιότερο πράγμα σ’ αυτήν την τάση είναι μάλλον η ευελιξία του. Ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα σας, και σκεφτείτε τι είδους κίτρινα στοιχεία θα ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος