FOLLOW US: facebook twitter

10 χρόνια “Dancing Steps”: Φαντασμαγορικό θέαμα της τέχνης του χορού στο κλειστό Πύργου με τεράστια επιτυχία

Ημερομηνία: 28-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

dancing-steps-politi2

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η παράσταση της χρονιάς για τη σχολή χορού Dancing Steps, Μαρία Πολίτη. Τα χορευτικά δρώμενα έλαβαν μέρος σε νέο χώρο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει η σχολή, καθώς την παράσταση παρακολούθησαν σχεδόν 1000 άτομα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Γεώργιος Βασιλακόπουλος».

dancing-steps-10years

Η χορευτική  παράσταση της χρονιάς για την Dancing Steps είχε σημείο αναφοράς τη δεκαετή λειτουργία της σχολής.  Φώτα, χρώματα, επιβλητικές στολές, θαυμάσιες χορογραφίες, κέφι, ζωντάνια… ένα υπέροχο κοινό.. τα πάντα θύμιζαν ένα ταξίδι μες το χρόνο για τη Dancing Steps. Παρουσιάστρια  της βραδιάς η μοναδική Πατρίτσια Κάββουρα, σε μία επαφή γεμάτη φως και λάμψη με τους θεατές! Ένα γήπεδο του οποίου τίποτα δεν παρέπεμπε σε μπάσκετ μεταμορφώθηκε σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα της τέχνης του χορού. Σχεδόν 40 χορογραφίες παρουσιάστηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε γονείς και φίλους της σχολής.

dancing-steps-10years2

Μεταξύ των λάτιν και των ευρωπαϊκών ρυθμών ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το χιπ χοπ από τον συνεργάτη της σχολής Δημήτρη Αναστασόπουλο, ενώ στην αρχή της βραδιάς το χειροκρότημα κέρδισε η επιτυχία των παιδιών. Καθώς έγινε παρουσίαση μεταλλίων και διακρίσεων από τους χοροαθλητικούς αγώνες Acropolis Δεκεμβρίου και Μαΐου, και των ερασιτεχνικών πτυχίων χορού σε βηματολόγιο λάτιν. Αυτό ήταν και το νέο επίτευγμα και εξέλιξη της Dancing Steps για το 2016 και τους μαθητές της. Μια σωστή Ακαδημία, πλέον, Χορού από όπου κάποιος μπορεί, εκτός του να διασκεδάσει χορεύοντας, να εξελιχθεί σε επαγγελματία χορευτή!

dancing-steps-politi

Τέλος τίποτε δεν θα ήταν ίδιο χωρίς τους χορηγούς μας, η σχολή συγκεκριμένα ευχαριστεί τους: ΗΡΑ –παιδικά είδη, ΓΙΑΜΠΑΣΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ-λογιστικά, ΚΙΒΩΤΟΣ ΝΩΕ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-γυναικεία ενδύματα, LOCOMOTIVE café, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ-σερβις/υγραεριοκίνηση, ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ, ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, FUEGO/CHRISTIANO MORATI/ΑΙΘΡΙΟΝ, ΤΕΝΤΖΕΡΕΔΙΑ, ΤΕΡΖΗΣ-φωτεινές δημιουργίες, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-κόσμημα, ALLEGRO café-Νίκος Αντωνόπουλος, SENSO, EL GRECO, PYRGOS TRAVEL, BONBONS sweet, ΟΙΚΟΖΗΝ, ΑΜΙΔΕΑ, ΚΑΒΒΑΘΑ-αισθητικός, ΓΕΥΣΕΙΣ & ΑΡΩΜΑΤΑ-μπαχαρικά τάση καζάζη 3, PAREA café, MARILIA-hair gallery, M&G nail care

Επίσης προς πραγματοποίηση των χορευτικών γεγονότων συνεργάστηκε τόσο το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου, που έχει υπ’ ευθύνη του τον χώρο του κλειστού όσο και ο κύριος Χρήστος Γιαννακόπουλος, υπεύθυνος του χώρου. Η σχολή της κυρίας Πολίτη ευχαριστεί θερμά και τις δύο πλευρές για την ευγένεια κ αι τη συνεργασία τους.

dancing-steps-10years3

Η Σχολή Dancing Steps, Μαρία Πολίτη θα παραμείνει ανοικτή για το καλοκαίρι με θερινά τμήματα.

Για τη νέα χρονιά εγγραφές από 1-15 Σεπτεμβρίου και έναρξη μαθημάτων 15 Σεπτεμβρίου.

Oι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Παπαϊωάννου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος