FOLLOW US: facebook twitter

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης – «Το Μυστικό τραγούδι του Κάστρου»: Ονειρική η παράσταση στο Χλεμούτσι!  

Ημερομηνία: 03-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Ο Γιώργος Βούκανος με την χρήση για πρώτη φορά της σύγχρονης τεχνολογίας έδωσε παραμυθένια διάσταση στο μουσικό του έργο

Μια πραγματικά ονειρική διάσταση με την βοήθεια της τεχνολογίας, απέκτησαν οι μύθοι και τα παραμύθια αγάπης του Κάστρου το βράδυ της Κυριακής όπου παρουσιάστηκε στο Χλεμούτσι για 4η χρονιά το αγαπημένο και βραβευμένο με Tourism Awards οπτικοακουστικό θέαμα «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου – Τα παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης» με νέα θεματική και μουσικά θέματα. Η χρήση για πρώτη φορά  από τον Γιώργο Βούκανο, της ψηφιακής τεχνολογίας του Ολογράμματος – 3d Hologram και του Video 3d Mapping, απογείωσε την παράσταση προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μετατρέποντας το Χλεμούτσι σε ένα μαγικό Κάστρο που έμοιαζε σαν να βγήκε πραγματικά μέσα από παραμύθι!  Η υπέροχη λυρική φωνή της  αγαπημένης πλέον σοπράνο στο κοινό της Ηλείας Άντας Αθανασοπούλου  ταξίδεψε τα παραμύθια και τους μύθους που έγραψε η Μαίρη Βούκανου σε μουσική του συνθέτη Γιώργου Βούκανο, δημιουργώντας  στους θεατές  υπέροχα συναισθήματα.  Στην παράσταση ξετυλίγονται τα παραμύθια του Κάστρου, με τραγούδια και ορχηστρικές μελωδίες όπως τα Λόγια της Πλώρης, τα Θαλασσινά Φεγγάρια, το White Rose κ.α , που μας ταξίδεψαν μαγικά μέσα στους μύθους.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στις αφηγήσεις και την σκηνοθετική επιμέλεια ήταν  ο  ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης και η ταλαντούχα Χρύσα Ρώμα που οδήγησαν το κοινό σε ένα ονειρικό ταξίδι στους Μύθους και τα παραμύθια του Κάστρου, ενώ ακούστηκαν  τραγούδια σε ποίηση Τάκη Χρυσούλη, Ελένης Μουζάκης Μπουρίτσα, και Έφης Παναγοπούλου. Το 3d Mapping δημιούργησε  ο Γιάννης Ντουσιόπουλος και η ομάδα του. Οι επόμενες παραστάσεις είναι Κυριακή 8 Αυγούστου και στη Νύχτα Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού 22 Αυγούστου και προτρέπουμε τους θεατές να μην χάσουν αυτήν την εξαίρετη πολυθεματική παράσταση. Το Μυστικό Τραγούδι του κάστρου πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος