FOLLOW US: facebook twitter

1ο Φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου 2018: Μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 22-08-2018 | Συντάκτης:

Το 1ο Φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου, αποτελεί γεγονός! Την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στις Δεξαμενές του Οινοποιείου ΑΣΟ στην Κουρούτα, θα γίνει η έναρξη με τη μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου. Παράλληλα, για τα 92 χρόνια ιστορίας (1926-2018) θα πραγματοποιηθεί και έκθεση Φωτογραφίας «Η ιστορία της σταφίδας στην Ηλεία τον 20ο αιώνα».

Ο Χρήστος Θηβαίος, συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του από τα 22 χρόνια δισκογραφίας και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες. Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί».

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.ά.

Η είσοδος για την συναυλία είναι 10 ευρώ ενώ η προπώληση εισιτηρίων σε Πύργο (βιβλιοπωλείο Κορκολής), Αμαλιάδα (βιβλιοπωλείο Γνώση- Βιβλιοπωλείο Πανόραμα) και Γαστούνη (βιβλιοπωλεία Πανόραμα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος