FOLLOW US: facebook twitter

1ο Φεστιβάλ Δημιουργικής Απασχόλησης και Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στην Βαρβάσαινα: Εντυπωσίασε η Διασκεδαστική ομάδα και τα νήπια!

Ημερομηνία: 09-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Εντυπωσίασε η πρώτη παράσταση που δόθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Δημιουργικής Απασχόλησης και Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στην Βαρβάσαινα την Κυριακή από την Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα Βαρβάσαινας «kΌnstantin» . Τα παιδιά της Νηπιακής Ομάδας με τη φανταστική τους ερμηνεία στο παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας επιβεβαίωσαν ότι δικαίως είναι οι πρωταγωνιστές της Σκηνής και αποθεώθηκαν από Γονείς και Φίλους. Θέατρο Χορός, τραγούδι, εκπλήξεις από τα μικρά μέλη της Ομάδας και συμμετοχή παιδιών κάθε ηλικίας, με την Αφροδίτη Δαμασκοπούλου  στο αρμόνιο, στην πολύχρωμη Παιδική Χορωδία, που καθήλωσε το κοινό απαγγέλλοντας τραγούδια αφιερωμένα στην παιδική ηλικία, στους μαθητές και την Ελλάδα με μηνύματα αγάπης, φιλίας, αισιοδοξίας.

Μία Χορωδία που έλαμψε με τις παιδικές φωνές, ένα ουράνιο τόξο με χρώματα που γέμισε τα αυτιά του κοινού με υπέροχες μελωδίες, μία αίσθηση παιδικής φαντασίας, τρία οργανωμένα Μοντάζ για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών της Ομάδας «kΌnstantin» και η Μασκότ της Ομάδας η Υπέροχη Μίνι, ήταν τα στοιχεία εκείνα που με οργανωμένο τρόπο και καθοδηγητή τον Διασκεδαστή Κωνσταντίνο Πετρόπουλο,  έδωσαν στον κόσμο μία δυνατή αρχή του 1ου φεστιβάλ. Ακολουθούν οι επόμενες δύο παραστάσεις Σαββάτου και Κυριακής (12-13 Μαΐου) , όπου εκεί να υπενθυμίσουμε πως τα μεγάλα παιδιά της Ομάδας θα υποδυθούν ηθοποιούς Ελληνικού Κινηματογράφου και την Κυριακή θα εμφανιστούν οι πρώτοι εκπαιδευόμενοι Μάγοι και οι καλύτεροι χορευτές στην ένωση των γενεών Μουσικής Αρχαίας Ελλάδας και σύγχρονης Μουσικής καθώς και οι μεγάλοι τελικοί των καλύτερων σε χορό – καραόκε – γενικές γνώσεις – ζωγραφικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος