FOLLOW US: facebook twitter

1η Λευκή νύχτα στην Ανδραβίδα, γιορτή για την πόλη: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο το βράδυ η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου

Ημερομηνία: 20-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Με πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις διασκέδασε ο κόσμος ενώ η Χρύσπα απογείωσε τη βραδιά με την συναυλία της

Την πρώτη της Λευκή Νύχτα, έζησε με πολύ κέφι και κόσμο, το Σάββατο το βράδυ η πόλη της Ανδραβίδας που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του εκεί Εμπορικού Συλλόγου και των χορηγών της εκδήλωσης.  Τα καταστήματα της πόλης έβαλαν τα γιορτινά τους, με πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις που κινήθηκαν από 50-70% προσελκύοντας το καταναλωτικό κοινό που έκανε τα ψώνια του όλο το βράδυ.  Το κλίμα ήταν γιορτινό καθώς υπήρχαν παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, ξυλοπόδαροι και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, τα χορευτικά του Συλλόγου «ΕΣΤΙΑ» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ την βραδιά άνοιξε η Φιλαρμονική της Ανδραβίδας. Βεβαίως το κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός της 1ης Λευκής Νύχτας Ανδραβίδας, ήταν η συναυλία της Χρύσπας, που απογείωσε το κέφι με τα τραγούδια της και το μπρίο της και κράτησε τον κόσμο στους δρόμους ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Παρών στην πρώτη Λευκή Νύχτα της Ανδραβίδας και ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όλη διοργάνωση, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και βεβαίως πολύς κόσμος.  Ανάμεσά τους ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας κ. Κώστας Λεβέντης.

Η  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας Κ. Βασιλική Καραλάγα, τόνισε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος νοιώθει μεγάλη ικανοποίηση από την πραγματοποίηση της 1ης Λευκής Νύχτας στην Ανδραβίδα, τα καταστήματα ανταποκρίθηκαν με μεγάλες προσφορές και συνέβαλλαν καθοριστικά στο πού ωραίο κλίμα που υπήρχε στην πόλη και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που στήριξη αυτήν την προσπάθεια και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Από την πλευρά του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Άννα Κοντόγιωργα τόνισε ότι ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και των δεκάδων εθελοντών που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της πολύ ξεχωριστής βραδιάς.

«Θεωρούμε ότι είναι μια πρωτοποριακή κίνηση για το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης που έχει σαν στόχο την στήριξη της τοπικής αγοράς. Ευχόμαστε αυτή η Λευκή Νύχτα της Ανδραβίδας να φέρει και λευκές μέρες στην αγοραστική δύναμη της περιοχής και την στήριξη των καταστημάτων και ως δήμος είμαστε κοντά και στηρίζουμε κάθε  προσπάθεια των δημοτών μας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες Λευκές Νύχτες που θα τονώσουν την αγοραστική δύναμη όλου του δήμου και στην αυξηση του τζίρου της αγοράς.»

Η βραδιά κύλησε με κέφι, ο κόσμος ψώνισε και διασκέδασε και η Ανδραβίδα έβαλε το πρώτο λιθαράκι για την θεσμοθέτηση της Λευκής Νύχτας στην πόλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος