FOLLOW US: facebook twitter

1η συνάντηση παιδικής- εφηβικής χορωδίας 2016-2017

Ημερομηνία: 10-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

elliniko-odeio-xorwdia1

Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Πύργου – Πρόβες από Δευτέρα

Η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου ξεκινάει και φέτος τις πρόβες της  τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 , στις 6:30 το απόγευμα με τη             1η συνάντηση γνωριμίας γονέων και μαθητών.

Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Δευτέρα στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου από 6:30 έως 8:00 το απόγευμα. Στην Παιδική – Εφηβική χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 7 έως 16 ετών.

Σκοπός της Παιδικής – Εφηβικής  Χορωδίας  είναι να έλθουν τα παιδιά της πόλης μας πιο κοντά στη μουσική και στο χορωδιακό τραγούδι, να γνωρίσουν την ευχαρίστηση που μπορεί να τους προσφέρει, γυμνάζοντας τις φωνές τους με κατάλληλες ασκήσεις, νοιώθοντας τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας.

elliniko-odeio-xorwdia2

Φιλοδοξία του Ωδείου είναι τα παιδιά  με την ενεργή μουσική  συμμετοχή τους στην  Παιδική – Εφηβική Χορωδία να γίνουν οι ιδανικοί πρεσβευτές της πόλης μας, σε διάφορες Εκδηλώσεις – Συναυλίες  –  Συναντήσεις Χορωδιών & Φεστιβάλ.

Η γνωριμία με τη Χορωδιακή Μουσική θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αποκομίσουν ξεχωριστές εμπειρίες,   να γεμίσουν δημιουργικά  το χρόνο τους και να αναπτύξουν τις μουσικές τους δεξιότητες στο χορωδιακό τραγούδι.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου με την Παιδική – Εφηβική  Χορωδία του, όπως και με τα υπόλοιπα μουσικά του τμήματα, φιλοδοξεί να αποτελέσει πυρήνα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Την ευθύνη της διδασκαλίας και της διεύθυνσης της Παιδικής – Εφηβικής  Χορωδίας  του  Ελληνικού  Ωδείου  Πύργου  από το 2015  έχει ο Καθηγητής Μουσικής και Μαέστρος Παιδικών Χορωδιών κ. Γιάννης Νικολόπουλος (τηλ. Επικ.: 6944 988096).

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος