FOLLOW US: facebook twitter

Ό,τι να’ ναι!

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

  • Μαυρισμένη σε βλέπω Ασημουλα, πότε πρόλαβες να κάνεις ηλιοθεραπεία κι εγώ ακόμα δεν έχω πατήσει το πόδι μου στην παραλία;
  • Βέβαια άμα μάζευες και συ… καρπούζι Μαριγούλα μου και ήσουνα μέρα- νύχτα στο χωράφι, μαυρισμένη θα ήσουνα, αλλά εσύ μου το παίζεις κυρία και αρχόντισσα και κάθεσαι μπροστά από το laptop και διαλέγεις… μαγιό και ονειρεύεσαι… Μύκονο! Τράβα για μεροκάματο στα χωράφια να σου πω χρώμα που θα πάρεις! Τύφλα να΄χουν οι… survivors!
  • A! Τώρα θίγεις το ευαίσθητο σημείο μου! Είδες τι ‘ κηδεία’ έκανε στους μαχητές δυο μέρες τώρα ο Ντάνος; Τους πήρε μπροσταριά και τους πέντε μόνος του και μετά τον θάβανε όλοι παρέα!
  • Ότι και να λες εμένα μου φαίνεται αχώνευτος! Άσε που… σταυροκοπιέται συνέχεια πριν από κάθε αγώνισμα, κατά την διάρκεια και στο τέλος, ούτε ταμένο να τον είχε η μάνα του! Κι εγώ ξέρεις, τους… μακριούς σταυρούς τους φοβάμαι και το πολύ το κύριε ελέησον το φοβάται κι ο θεός!
  • Να’ λεγα κιόλας ότι είσαι της… Αριστεράς και της προόδου, εδώ μόλις άκουσες ότι ο Αλέξης έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης, πήγες και… εξομολογήθηκες για να τους πάρεις τις… αμαρτίες!
  • Άστον αυτόν τον καημένο, προσπαθεί να πάρεις τις αμαρτίες όλων των προηγούμενων, οπότε είναι μεγάλο βάρος για την πλάτη μου. Δεν είδες τι είπανε με τη Φώφη; Θηλιά στο λαιμό του είπε η Φώφη μας έχεις βάλει κι εκείνος απάντησε εσείς μας βάλατε στα μνημόνια κι εγώ σας θα βγάλω και θα πάρουμε το Γιώργο να πάμε στο… Καστελόριζο όλοι μαζί!
  • Αυτούνο μας λείπει τώρα, να πάνε όλοι παρέα στο Καστελόριζο για ναρ’ θει νέα συντέλεια του κόσμου! Φαντάζεσαι το σκηνικό και ο Αλέξης μάλιστα θα φοράει και… γραβάτα και ο Γιωργάκης θα είναι παραμάσχαλα με το… ποδήλατο!
  • Μέχρι να γίνει αυτό θα’ χει εμπεδώσει ο Αλέξης το βιβλίο που του χάρισε ο Κουτσούμπας για την «Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση» και θα’ χει πάει πιο… αριστερά! Μα καλά, δώρο ήταν αυτό που του πήγε;
  • Tι ήθελες μωρή φιλενάδα να του χαρίσει δηλαδή ο Κουτσουμπας; Βίπερ… Νόρα η κανένα κάμπριο; Εδώ ο Κυριάκος ούτε ένα… χαμόγελο δεν του χάρισε, μέσα στην ξινίλα έγινε η συνάντηση στο Μαξίμου.

Κι εσύ τι ήθελες καημένη, να παίξουνε και τάβλι για να δούμε ποιος είναι ο πιο ξύπνιος; Θεσμική ήτανε η επίσκεψη είπε ο Κυριάκος και τα… ψαλτήρια θα βγούνε στη Βουλή και κυρίως την ώρα που θα είναι οι… κάμερες! Μετά τις κάμερες όλοι… βούβα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος