FOLLOW US: facebook twitter

Όρθιος ο Ατρόμητος

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ατρόμητος Κ.- Δόξα Ν.Μ. 0-0

Άντεξε στην πίεση των «αετών» και πήρε πολύτιμο βαθμό

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο Ατρόμητος Καβασίλων άντεξε στην πίεση της Δόξας, κυρίως στο α΄  ημίχρονο και πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) στη μάχη της παραμονής στην Α1. Η Δόξα δεν κατάφερε να σκοράρει στις 4 ανεπανάληπτες ευκαιρίες που δημιούργησε στο α΄ μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο είχε αναιμική παρουσία κι έτσι άφησε δύο βαθμούς στα Καβάσιλα. Οι «αετοί» μπήκαν δυνατά και μέχρι το 20ο λεπτό, έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 5ο λεπτό ο Καζαντζής μετά από βαθιά μπαλιά μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε δυνατά αλλά ο Αντωνόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 12΄ έγινε παρόμοια φάση με τον Μπισμπάρδη να φτάνει τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο αλλά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απέκρουσε με τα πόδια. Στο 20΄ ήταν η σειρά του Αυγερινού να νικηθεί από τον Αντωνόπουλο, ξανά από δεξιά μέσα στην περιοχή και στο 41΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος έπιασε το γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά και πάλι ο Αντωνόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.

Μεγάλη ευκαιρία για Ατρόμητο στο 49΄

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος αμύνθηκε καλύτερα, έκλεισε καλά τους διαδρόμους από τα πλάγια και δεν απειλήθηκε παρά μόνο από ένα μακρινό σουτ του Λιβάνη στο 64΄ που πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 49΄, όταν ο Αλ. Κανελλόπουλος θέλησε να πασάρει παράλληλα στον Κολτσίδα, ο Λόξας έκλεψε τη μπάλα βγήκε ανενόχλητος απέναντι από τον Κανελλόπουλο αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Καλύτεροι από τους «κιτρινόμαυρους» οι Αντωνόπουλος, Γ. Μενίκου, Κωστόπουλος  και από τους «μελανόλευκους»  οι Αυγερινός, Καζαντζής. Πολύ καλή η διαιτησία του Παναγιώτη Σταθόπουλου.

Ατρόμητος Κ.: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Μαργαρώνης, Κωστόπουλος, Γ. Μενίκου, Τσάμης, Καφούσιας (74΄ Μπίλιας), Γιαννακόπουλος, Λόξας (90+΄  Εντ. Μενίκου), Μπουρούκης, Αντωνάτος (84΄ Παπαδόπουλος).

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Κ. Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης, Καζαντζής, Σοφιανόπουλος, Παρασκευόπουλος (32΄ Σ. Αντωνόπουλος) Μπισμπάρδης (69΄ Βέρρας), Μηλαδόπουλος (62΄ Σιούλας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος