FOLLOW US: facebook twitter

Όλο και πιο κοντά στη 2η θέση

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Νίκη Τραγανού  0-2

Η Νίκη Τραγανού έκανε ένα ακόμη βήμα για τη 2η θέση καθώς πέρασε νικηφόρα και από τα Σαβάλια με σκορ 2-0, την ίδια στιγμή που η Δόξα δεν πήρε βαθμό στο Βαρθολομιό. Έτσι, οι κυανόλευκοι απέχουν έξι βαθμούς από Δόξα και Ξενοφώντα και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη 2η θέση.

Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα απείλησε πρώτη με σουτ του Γεωργιόπουλου στο 5ο λεπτό που πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Χοτζάι.  Στο 12΄ ο Νίκος  Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ, ο Μπελεκούκιας έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Κόλλιας. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα και στην επανάληψη η Νίκη σκόραρε δύο φορές. Στο 57΄ ο Νίκος Κολοτούρος έκλεψε τη μπάλα από τον Μπουγονικολό, σέντραρε από αριστερά και ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.Στο 75΄ οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με ένα σουτ του Καράμπελα που απέκρουσε ο Ψυχογιός. Ακολούθησε μια κεφαλιά του Μπελεκούκια κι ένα μακρινό σουτ του Κ. Κολοτούρου που δεν βρήκαν στόχο και στο 82΄ έγινε το 0-2. Ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γαργαρώνης με κεφαλιά σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Δ. Μπουγονικολός, Χριστόπουλος, Γεωργίου, Παπαδόπουλος (12΄ λ.τρ. Χρόνης-67΄ λ.τρ. Βαχτούι), Καράμπελας, Κολτσίδας.

Νίκη Τρ.: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μελεκούκιας, Γαργαρώνης, Γκρίλλας (85΄ Σαραντούλιας), Καλογερόπουλος (37΄ λ.τρ. Στ. Κολοτούρος), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87΄ Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος