FOLLOW US: facebook twitter

Όλα για το κυνήγι! Πλήρως εξοπλισμένα με καλές τιμές τα καταστήματα κυνηγετικών ειδών στην Ηλεία

Ημερομηνία: 15-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Καραλής Σάκης

Έχει αρχίσει το κυνήγι σε όλα τα θηράματα (αγριογούρουνα, λαγοί, υδρόβια, τρυγόνια, φάσες). Το κυνήγι είναι χόμπι, λόγω κρίσης έχει περιοριστεί αλλά ο κόσμος προσπαθεί να το συνεχίζει. Υπάρχουν προσφορές σε όπλα/ φυσίγγια/ εξοπλισμό.

Ο κυνηγός  πρέπει να φοράει το πορτοκαλί γιλέκο για να είναι ορατός και να τηρεί τους άγραφους νόμους του κυνηγιού.. Στο κατάστημά μας, τα όπλα Benelli ξεκινάνε από 800 ευρώ, φυσίγγια παραγωγής μας από 6,5 ευρώ, παντελόνια από 25 και παπούτσια από 60 ευρώ

Παπαγιάννης Ιωάννης

Η κρίση έχει επηρεάσει τα καταστήματα χόμπι. Προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές για να μπορεί να ανταποκριθεί ο κόσμος. Ευελπιστούμε η νέα σεζόν, θηρευτικά να είναι ίδια με την περσινή. Υγεία σε όλους τους κυνηγούς και προσοχή με τα όπλα.

Βένδρας STYL

Παρόλη την κρίση ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να ”ξεδώσει. Υπάρχει κίνηση αρκετή σε όπλα, φυσίγγια και γενικότερα όλα τα είδη κυνηγιού. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές. Είμαστε πτυχιούχοι οπλουργοί, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στις επισκευές, αλλά και μετά την αγορά παραμένουμε κοντά στον πελάτη.

Μια συμβουλή για τους νέους κυνηγούς: Στο ύψος του ανθρώπου δεν πυροβολούμε αν δεν έχουμε ορατότητα το λιγότερο 100 μέτρα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος