FOLLOW US: facebook twitter

Χριστοδουλόπουλος και φορείς Αμαλιάδας: Κάθετα αντίθετοι σε ενοποίηση των νοσοκομείων

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:

Άτυπη σύσκεψη χθες των φορέων της Αμαλιάδας  

Μια άτυπη σύσκεψη των φορέων της Αμαλιάδας στο περιθώριο των εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτη, επανέφερε την αταλάντευτη θέση της δημοτικής αρχής Ήλιδας για τις προοπτικές του νοσοκομείου Αμαλιάδας. Οι εκπρόσωποι των φορέων συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και συζήτησαν άτυπα το θέμα, στο πλαίσιο των αντιδράσεων που έχουν προβάλει από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι.

Μαζί με τον δήμαρχο συμμετείχαν στην συνάντηση ο διοικητής του ΓΝ Αμαλιάδας Γιάννης Λέντζας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κώστας Τσαούσης, μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου, εκ μέρους των ιατρών του νοσοκομείου ο Λίνο Μίρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Βασίλης Μιχαλόπουλος και η γραμματέας Άννα Γαλανοπούλου.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε κάθετος στο θέμα των προτάσεων για την ενοποίηση των νοσοκομείων που έχει ζητήσει η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Παράλληλα τέθηκε και το ζήτημα της μετακίνησης προσωπικού προς άλλα νοσοκομεία, όπου όπως ανέφερε ο κ. Μιχαλόπουλος θα καταθέσει την Πέμπτη μήνυση στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος