FOLLOW US: facebook twitter

Χριστούγεννα στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 08-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Ο δήμος Ήλιδας προετοιμάζεται για την πρώτη του μεγάλη εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικο Δέντρου την Κυριακή 10 Δεκέμβρη

Στήνεται το Χωριό της Βηθλεέμ για το «4ο Αγάπης Δένδρον»

Σε ρυθμούς Χριστουγεννιάτικους μπαίνει σιγά-σιγά η Αμαλιάδα και πέρα από την αγορά και τα καταστήματα που έχουν ήδη δημιουργήσει ατμόσφαιρα Χριστουγέννων,  ο Δήμος Ήλιδας στολίζει την πόλη. Παράλληλα, προετοιμάζει τις διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου την προσεχή Κυριακή με την Φωταγώγησή του Δέντρου, αλλά και το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα ανοίξει τις πύλες του στις 22 Δεκέμβρη με την μεγάλη γιορτή «4ο Αγάπης Δένδρον». .

Έτσι, την Τετάρτη το πρωί, τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου, από συνεργεία του δήμου μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Μαυρίκο, όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες, ενώ σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπαίνει και η Πλατεία Λαζαράκη, όπου από χθες άρχισε να στήνεται ένα Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Χωριό, το χωριό της Βηθλέεμ από ομάδα εθελοντών και σε λίγες μέρες θα πάρει την τελική του μορφή.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου στις 6  το απόγευμα, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Την εκδήλωση που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις κυρίως για τα παιδιά, θα ντύσει μουσικά η Φιλαρμονική του δήμου Ήλιδας και η Χορωδία Μυρτουντίων Λεχαινών και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλία των REC, του δημοφιλούς στην νεολαία εναλλακτικού ποπ συγκροτήματος με τον Άρη Λουμάκη, την  Ξένια Evven  και τον Mike Βασιλειάδη που πέρα από τα τραγούδια τους θα παρουσιάσουν την νέα μεγάλη Χριστουγεννιάτικη επιτυχία τους που μόλις κυκλοφόρησε.

Οι REC πρόσφατα μπήκαν ξανά στο studio, αυτή τη φορά όμως πήραν νότες και στίχους και αποφάσισαν με αυτά να στολίσουν το φετινό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο με σκοπό να μας αποκαλύψουν -για πρώτη φορά- μία μυστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα Χριστούγεννα!

Το πρόγραμμα όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς από τον δήμο Ήλιδας και για μια ακόμα χρονιά η πόλη της Αμαλιάδας θα κάνει τη διαφορά.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος