FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο παζάρι αλληλεγγύης από τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου «Αλληλεγγύη Γαστούνης»

Ημερομηνία: 12-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, γεμάτο αγάπη και πολλά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο,το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του δραστήριου συλλόγου «Αλληλεγγύη Γαστούνης»! Η ισχυρή συλλογική συνείδηση των εθελοντών μελών του συλλόγου δημιούργησαν ένα πανόραμα καλλιτεχνικών δημιουργιών, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης!!!

Εκπληκτικά χειροποίητα είδη, ξυλόγλυπτα καράβια φωτισμένα για τα Χριστούγεννα,υπέροχες φάτνες, κεραμικά ζωγραφισμένα, στολίδια για το δέντρο και είδη δώρων, στεφάνια και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, όλα από τα χέρια των μελών του Συλλόγου, πήραν τη θέση τους στους πάγκους προσελκύοντας πολύ κόσμο που αγόρασε μοναδικές δημιουργίες, είδη Χριστουγεννιάτικα για να στολίσει το σπιτι του και να χαρίσει στους φίλους του.

Το παζάρι άνοιξες τις πύλες του το Σάββατο και για όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφθούν, έμεινε ανοιχτό και την Κυριακή, πρωί και απόγευμα. Το Δ.Σ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ και καθέναν από ξεχωριστά!
Όπως τόνισαν «Ευχαριστούμε από καρδιάς!!! Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος