FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: Η ενότητα νίκησε την φωτιά

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:

Έρχονται στιγμές που δοκιμάζουν τις αντοχές και την συνοχή μας. Τέτοια στιγμή ήταν και η πύρινη λαίλαπα που χτύπησε την περιοχή της Ανάληψης, του Περιστερίου, του Κρυονερίου και της Δαφνιώτισσας. Όμως, είναι οι ίδιες στιγμές, που αναδεικνύουν και την δύναμη της ενότητας Θεσμών, πολιτών και αρμόδιων υπηρεσιών.

Ενωμένοι, ο καθένας συμβάλλοντας στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπουν οι δυνατότητές του και του επιβάλλουν οι ευθύνες του, νικήσαμε την φωτιά και βεβαιωθήκαμε ότι το κακό πέρασε.

Ως Δήμαρχος Ήλιδας, αφού ευχαριστήσω τους αρμόδιους πυροσβέστες που έδωσαν την μάχη με αυταπάρνηση, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ηρωικούς κατοίκους, οι οποίοι υπερασπίστηκαν με σθένος και αυταπάρνηση, όχι μόνο τις περιουσίες τους, αλλά και τον σπουδαίο βασικό πλούτο του Δήμου μας, στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην κατάσβεση.

Τους αξίζει τιμή και σεβασμός για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή τους στην κατάσβεση. Μένουμε σε επιφυλακή. Ενωμένοι, χωρίς φόβο, θα αντιμετωπίσουμε κάθε πύρινη απειλή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος