FOLLOW US: facebook twitter

Χορεύοντας με το μικρό πρίγκιπα…: Χορευτική παράσταση του 2ου γυμνασίου Πύργου

Ημερομηνία: 24-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Μια χορευτική παράσταση που βασίζεται πάνω στο αριστουργηματικό παραμύθι του AntoinedeSaint- Exupery που μας μεταφέρει σε κόσμους μαγικούς και ονειρικούς, παρουσιάζει το 2ο Γυμνάσιο Πύργου την Παρασκευή 25 Μαίου 2018, στις 8 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης. Ο Μικρός Πρίγκηπας, γίνεται αφορμή να ταξιδέψουμε σε σκέψεις και όνειρα χορεύοντας…

Όπως τονίζουν οι υπεύθυνες καθηγήτριες της παράστασης Φανή Δανελιάν από το 2ο Γυμνάσιο Πύργου και Ελευθερία Μυλωνά από το Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Πύργου «Στόχος της παράστασής μας, της χορευτικής αυτής παράστασης, είναι να αγκαλιάσει τα νοήματα και τους συμβολισμούς του παγκοσμίως γνωστού έργου του AntoinedeSaint- Exupery, με μουσικές και τραγούδια και να μας ταξιδέψουν. Και μέσα από αυτό το ταξίδι, τα παιδιά να βρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το θέατρο στο σχολείο κατά τη γνώμη μας, δεν έχει μόνο μια καλλιτεχνική αρμοδιότητα. Έχει βαθύτερο ρόλο να επιτελέσει. Τα παιδιά μέσα από τη διαφορετικότητά τους, φτιάχνουν μια ομάδα και παρά τις διαφορές, στηρίζουν την ομάδα και το καθένα χωριστά εξελίσσεται κατά τη διάρκεια των προβών. Κι αυτή η εξέλιξη σε κάθε παιδί είναι αυτό που μας ώθησε σε αυτήν την παράσταση.

Την αγνή φιλία του Μικρού Πρίγκιπα και του Εξερευνητή, τα ταξίδια του Μικρού Πρίγκιπα με τις πολλές συναντήσεις, την αγάπη για την οποία είμαστε υπεύθυνοι … και τόσα άλλα που νιώθουμε από αυτό το υπέροχο έργο, τα γεμίσαμε με χορούς και μουσικές… Σας περιμένουμε…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος