FOLLOW US: facebook twitter

Χαροπαλεύει 21χρονος στο Ρίο

Ημερομηνία: 06-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-kuparissia4

Μετά από τροχαίο τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 21χρονος Γ.Φ. από το Λαμπέτι Πύργου, που τα μεσάνυχτα της Κυριακής έπεσε θύμα τροχαίου στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της επιχείρησης μάντρας σίδερων «Στασινόπουλος». Το παπάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε νωτομετωπικά με ΙΧΕ επιβατηγό που οδηγούσε ένας 27χρονος και μετά από μια ξέφρενη πορεία εκατό μέτρων ο 21χρονος κατέληξε στην άσφαλτο βαρύτατα τραυματισμένος και πιο ελαφρά ο οδηγός του ΙΧ.

troxaio-kuparissia1

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις δώδεκα. Ο 21χρονος οδηγούσε ένα κόκκινο «παπάκι» στο ρεύμα προς Κυπαρισσία. Πίσω ερχόταν ο 27χρονος οδηγώντας ένα πράσινο Citroen Saxo. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το μηχανάκι και μαζί τα δύο οχήματα σε μια ανεξέλεγκτη πορεία σύρθηκαν στα προστατευτικά κιγκλιδώματα για αρκετά μέτρα. Στην πορεία αυτή παρέσυραν μεταλλικές πινακίδες και ξύλινο στύλο του ΟΤΕ. Ο 21χρονος σε αυτή την πορεία ήταν πάνω στο μηχανάκι και εκσφενδονίστηκε όταν τα οχήματα έπεσαν πάνω στο στύλο. Βρέθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω στην άσφαλτο αιμόφυρτος και βαρύτατα τραυματισμένος.

troxaio-kuparissia3

Το πράσινο Citroen Saxo διαλύθηκε στο εμπρόσθιο και δεξί πλαϊνό τμήμα του, ενώ οι τροχοί σκόρπισαν μετά τη σύγκρουση. Ο οδηγός βγήκε μέσα από τις λαμαρίνες τραυματισμένος αλλά σε καλύτερη κατάσταση από τον 21χρονο.

troxaio-kuparissia2

Με ασθενοφόρο και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου. Εκεί ο 21χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και εξετάσεις, επιβεβαιώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής του και τα ξημερώματα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο υπήρξαν συγκεχυμένες πληροφορίες πως στο δίκυκλο επέβαινε και άλλο άτομο, ωστόσο από τη μια δεν επιβεβαιώθηκε αυτή η πληροφορία, ενώ οι έρευνες στον τόπο του ατυχήματος δεν είχαν κανένα τέτοιο αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος