FOLLOW US: facebook twitter

Χαμόγελα και υπερηφάνεια για την κατάκτηση των παιδιών

Ημερομηνία: 06-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

andravida-vraveia-neoi-foititesΒραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές στην Ανδραβίδα

Tους νέους πλέον φοιτητές και αποφοίτους του Λυκείου Ανδραβίδας, τίμησε προχθες το απόγευμα ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης και η τοπική κοινότητα, σε μια πολύ ζεστή και συγκινητική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ- ΤΕΙ παραλαμβάνοντας τους τιμητικούς επαίνους τους, τοπικοί φορείς, οι γονείς και οι δάσκαλοί τους που καμάρωναν για τα παιδιά και ένοιωσαν περηφάνια. Τα χαμόγελα και οι ευχές για καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, κυριάρχησαν στην εκδήλωση, όπως και τα όμορφα λόγια και οι έπαινοι από τους παρευρισκόμενους και τους δασκάλους τους που πήραν το λόγο.

andravida-vraveia-neoi-foitites4-2

andravida-vraveia-neoi-foitites0

andravida-vraveia-neoi-foitites4

Ευχές στους επιτυχόντες έδωσαν με σύντομους χαιρετισμούς ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδείας κ. Αθλητισμού του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Άννα Γεωργιοπούλου, ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο εκπαιδευτικός και Λυκειάρχης Αριστείδςη  Ραμαντά που συνταξιοδοτήθηκε τον Ιούνιο του 2016 μετά από μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην εκπαίδευση  τον οποίο μάλιστα τίμησε η Τ.Κ Ανδραβίδας για την πολύχρονη προσφορά του στο Λύκειο Ανδραβίδας και ο ίδιος δήλωσε πολύ συγκινημένος γιατί από τα χέρια του πέρασαν εκατοντάδες μαθητές όλα αυτά τα χρόνια, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Παλαιολόγος,  Ανδρέας Μίγκο, Τάσος Μυλωνόπουλος, Λάμπης Δημόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και το τοπικό συμβούλιο της Τ. Ανδραβίδας όπως και εκπρόσωποι στρατιωτικών και τοπικών αρχών της περιοχής.

andravida-vraveia-neoi-foitites5

andravida-vraveia-neoi-foitites6

andravida-vraveia-neoi-foitites7

Το πλέον σημαντικό όλων που ωστόσο ειπώθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των νέων φοιτητών, είναι το ότι η μεγάλη επιτυχία αυτών των παιδιών είναι πολύ σημαντική, για ένα περιφερειακό σχολείο όπου δάσκαλοι και μαθητές παλεύουν να κάνουν το καλύτερο σε αρκετά αντίξοες συνθήκες, οπότε η προσπάθεια των μαθητών εκτιμάται διπλά.

andravida-vraveia-neoi-foitites2

andravida-vraveia-neoi-foitites1

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος