FOLLOW US: facebook twitter

Χάθηκε το καλύτερο παλικάρι – Θρήνος στο Επιτάλιο για το θάνατο του 31χρονου Ευρυβιάδη Κόττα

Ημερομηνία: 07-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

slide-kottas-evruviadis

Καταπλακώθηκε από πάνελ σε κατασκευή δεξαμενής

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος Ευρυβιάδης Κόττας από το Επιτάλιο, σε εργασίες κατασκευής δεξαμενής στο Γεράκι Αμαλιάδας, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο νεαρός πατέρας ενός αγοριού, θα γινόταν πολύ σύντομα πατέρας για δεύτερη φορά. Όμως η μοίρα είχε γράψει άλλα για αυτόν και την οικογένειά του. Καταπλακώθηκε από μεταλλικά πάνελ καλουπώματος τσιμέντου κατά τη διάρκεια των εργασιών και όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 31χρονος εργαζόταν στο έργο που εκτελείται κοντά στον άξονα της «Ολυμπίας Οδού» λίγο πριν το Γεράκι, για την κατασκευή μιας υδατοδεξαμενής. Τα πάνελ που χρησιμοποιούνται για το καλούπωμα των εξωτερικών τοιχίων της δεξαμενής, την ώρα που τα αφαιρούσαν, υποχώρησαν με αποτέλεσμα να καταπλακώσουν στο θώρακα τον 31χρονο. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο έργο έσπευσαν για να απεγκλωβίσουν και πολύ γρήγορα τον έβαλαν σε ένα βανάκι μαζί με τον πατέρα του που είναι σύμφωνα και με πληροφορίες και ο υπεργολάβος του έργου και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Άμεσα οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την εξαιρετικά βεβαρημένη κατάστασή του. Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι όταν συνέβη το τραγικό γεγονός και λίγο πριν από τις δύο ο 31χρονος εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος που είναι κουμπάρος της οικογένειας και δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που είχε συμβεί. Το άγγελμα του θανάτου του Ευρυβιάδη Κόττα βύθισε τους πάντες στο πένθος. Ήδη τα αδέρφια του και οι δικοί του άνθρωποι από το Επιτάλιο είχαν φτάσει στην Αμαλιάδα με αγωνία περιμένοντας να ακούσουν ένα θετικό νέο… Δυστυχώς όμως ο Ευρυβιάδης «έφυγε».

kottas

Ο 31χρονος ήταν ένα από τα καλύτερα παλικάρια στο Επιτάλιο, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Ήταν πατέρας ενός αγοριού περίπου δύο ετών και το επόμενο διάστημα περίμενε και το δεύτερο παιδί του, καθώς η σύζυγός του Γωγώ ήταν έγκυος. Ο Ευρυβιάδης ήταν ο μεγαλύτερος από τα πέντε παιδιά (δύο τρεις γιοι και δύο κόρες) της οικογένειας και είχε διατελέσει παίκτης της ομάδας του Αλφειού αλλά και πρόεδρός του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος