FOLLOW US: facebook twitter

Χάθηκε στο β’ μέρος ο Κόροιβος (92-66)

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

ΑΡΑΞΕ για τα καλά στα… ρηχά της βαθμολογίας ο Κόροιβος μετά την ήττα στην Περιβόλα από τον Απόλλωνα Πάτρας κι απόδω και πέρα θα ζητήσει εναγωνίως τη δεύτερη νίκη του κόντρα στο Λαύριο την ερχόμενη αγωνιστική.

ΔΕ μπορεί μια ομάδα να παίζει καλά μόνο για ένα ημίχρονο και να έχει απαιτήσεις να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Οι «μπλε» ήταν καλοί για 20 λεπτά, όταν προηγήθηκαν (15-22) στο α’ 10λεπτο κι έκλεισαν το ημίχρονο (42-40) δηλ. μέσα στο παιχνίδι. Τότε, που ο Μπράουν ήταν ζεστός και στο α’ ημίχρονο είχε 16 πόντους. Στην επανάληψη χάθηκε κι αυτός στην μετριότητα και είχε μόνο 3 πόντους!

ΟΠΩΣ είπε κι ο Καλαμπάκος: «Στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχαμε. Χάσαμε τον εαυτό μας, χάσαμε την ομάδα. Ναυαγήσαμε». Ο Μπράουν ήταν και πάλι καλύτερος. Έπαιξε 31 λεπτά, είχε 19 πόντους, 4/9 τρίποντα, αλλά και επτά λάθη (πολλά). Από τους υπόλοιπους φάνηκε μόνον ο Μιχαλόγλου με χρόνο συμμετοχής 18 λεπτά και 3/3 τρίποντα.

ΣΤΑ καλά νέα τώρα. Ανακοινώθηκε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Πόλαρντ, 22 ετών και ύψους 2,03. Σ’ αυτόν εναποθέτουν όλοι τις ελπίδες τους για άνοδο (ποιοτική) του Κοροίβου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος