FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ξενοφών 1-2: Ανατροπή στο 90΄ με Μιλοσέσκι

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Χαβαρίου με ανατροπή στο 90ο λεπτό (1-2) και παραμένει κοντά στην κορυφή της Α1. Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, η οποία είναι καλύτερη από πέρυσι και στοχεύει ψηλά. Οι «μελανόλευκοι» του Χαβαρίου έχουν τρεις σερί ήττες από Νίκη, Προοδευτική και Ξενοφώντα, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα τελευταία.

Πάντως, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα της Κρέστενας και προηγήθηκαν στο 49΄ με τον Μπατζακόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Οι ερυθρόλευκοι των Κρεστένων έφτασαν στην ισοφάριση στο 70΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, απόκρουση του Κουτσαβίτη και «φόλοου» του Κωνσταντόπουλου! Και στο 90΄ ο Μιλοσέσκι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2, ύστερα από σέντρα στη μεγάλη περιοχή και κεφαλιά του Λώλη.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Σπυρόπουλος (84’ Κοκκώνης), Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μπερούκας (28’Μαργαρώνης), Μπουρούκης, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Λώλης (90΄+ Μιχαλόπουλος), Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος (90΄+ Σακέλης), Ζωγόπουλος (46’ Κουτσογιαννάκης Π.), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος (70’ Κουτσογιαννάκης Τ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος