FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Νίκη Τραγανού 0-2: Μεγάλη Νίκη σε δύσκολη έδρα

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι παίκτες της Νίκης πανηγυρίζουν το 0-1, με σκόρερ τον Γεωργιόπουλο.

Φωνάζει ο Α.Ο.Χ. για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2

Η Νίκη Τραγανού με πειστική εμφάνιση πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Χαβαρίου με 2-0, το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία 400 περίπου φιλάθλων. Έτσι, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 νίκες σε 7 ματς. Ο Α.Ο.Χ. υπέστη την πρώτη ήττα στην έδρα του κι έμεινε στους 10 βαθμούς, αλλά έχει παράπονα για τη φάση του πέναλτι, με το οποίο έγινε το 0-2, υποστηρίζοντας πως η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.

 

0-1 με Γεωργιόπουλο

Το Χάβαρι μπήκε δυνατά και πίεσε ψηλά, αλλά η Νίκη μετά το 10λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 10΄ ένα σουτ του Δούλου λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτσαβίτη και στο 33΄ οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ. Ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ δυνατά και συρτά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου με προβολή ο Γεωργιόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 38΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ του Σταυρούλια δεξιά μέσα στην περιοχή, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αντωνόπουλου. Στο 40΄ η Νίκη έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 0-2. Ο Μπράβος σούταρε άτσαλα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στο Γεωργιόπουλο που δεν ήταν οφσάιντ, αλλά μόνος απέναντι από τον Κουτσαβίτη, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

 

Δύσκολη φάση και πέναλτι στο 73΄

Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου συνέχισε να υπερέχει και στο 59΄ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Ο Γεωργιόπουλος τσίμπησε ωραία τη μπάλα, έξω από τη μεγάλη περιοχή κι έβγαλε τετ-α-τετ τον Δημήτρη Κολοτούρο αλλά αυτός πλάσαρε άουτ.

Στο 73΄ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Σε γρήγορη αντεπίθεση της Νίκης, ο Παρασκευόπουλος επιχείρησε να μπει στην περιοχή, παρενοχλήθηκε από τον Μπουντουβή στα όρια της μεγάλης περιοχής, έπεσε μέσα και ο διαιτητής Θανάσης Γκατζόπουλος, έδειξε την άσπρη βούλα, σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη φάση.

Ο Νίκος Κολοτούρος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-2, ενώ οι φίλοι του Α.Ο.Χ. πέταξαν ένα-δύο μπουκάλια στον βοηθό Φτερνιάτη και το ματς διεκόπη για 5 λεπτά. Με την επανέναρξη, ο Μπατζακόπουλος είχε δυνατό σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, το οποίο εξουδετέρωσε ο Αντωνόπουλος με γροθιές και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του αγώνα. Καλύτεροι από τους νικητές οι Γαργαρώνης, Νίκος Κολουτούρος, Χαράλαμπος Κολοτούρος, Μπράβος και Γεωργιόπουλος, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μπουρούκης, Ρούνης.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος (79΄ Σαφαρής), Γιαννόπουλος (46΄ Μπουντουβής), Μπουρούκης, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος.

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος (81΄ Στ. Κολοτούρος), Δούλος (87΄ Ι. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (90΄+ Σαραντούλιας), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος