FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Κουρτέσι 0-0: Κόλλησαν στο κακό τερέν

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χάβαρι και Κουρτέσι κόλλησαν στο μηδέν στο- χωρίς υπερβολή-χωράφι του Χαβαρίου, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά οι δύο γκολκίπερ βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πολύ περισσότερο ο κατά συνθήκη τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ, Πέτρος Κωστόπουλος, που στο 70΄ απέκρουσε πέναλτι του Ρούνη (σε χέρι του Κουλούρη).

Στο 20΄ένα καλό φάουλ του Ανδρέα Κωστόπουλου, απέκρουσε ο Καρασούλας και στο 35΄ η κοντινή κεφαλιά του Αντωνόπουλου πέρασε άουτ. Στην επανάληψη,  το Κουρτέσι είχε δύο καλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα με τον Αλέξη Σπ. Καπώνη και με τον Κουλούρη (απέκρουσε και τα δύο  ο Καρασούλας)και στις καθυστερήσεις, το ωραίο απευθείας φάουλ του Σπύρου Μαργαρώνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Χάβαρι: Καρασούλας, Σπ. Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπουντουβής, Χατζηγιάννης (46΄ Α. Μαργαρώνης), Καμαρινός, Χριστόπουλος (75΄ Σπυρόπουλος), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος, Αντωνόπουλος (46΄ Γ. Μπερούκας), Ρούνης.

Κουρτέσι: Π. Κωστόπουλος, Φιλιππακόπουλος (80΄ Αλ. Α. Καπώνης), Γιάννης Σωτηρόπουλος, Κόστα, Δημητρουλόπουλος, Λυκουργιώτης (65΄ Κουρλός), Α. Κωστόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης, Κουλούρης, Κουργιαλάς (75΄ Κόσκορης), Ντούγκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος