FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ηλειακός 1-1: Μοιρασιά στο Χάβαρι

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χάβαρι και Ηλειακός έμειναν στο 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ηλειακός που καθοδηγήθηκε από τον Άρη Ιακωβάκη λόγω απουσίας του Μιχάλη Παπουτσή στο εξωτερικό  για επαγγελματικούς λόγους, προηγήθηκε στο 15΄ με σουτ  του Καφούσια, μετά από απόκρουση του Σουσούνη σε σουτ του Παναγόπουλου. Ο Γιάννης Κράγκαρης λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 στο 65΄ όταν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο Σουσούνης απέκρουσε. Το Χάβαρι, που εδώ και καιρό έχει τον Δημήτρη Αδαμόπουλο στον πάγκο, ισοφάρισε στο 72΄. Ο Σπύρος Μαργαρώνης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Ρούνης έστρωσε στον Μπατζακόπουλο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταματόπουλος από πλευράς Ηλειακού.

Χάβαρι: Σουσούνης, Μπουντουβής, Κοκκώνης, Ρούνης, Χατζηγιάννης, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Πυλαρινός (36΄ Μπατζακόπουλος),  Σπυρόπουλος (25΄ Σπ. Μαργαρώνης), Μπουρούκης (64΄ Γ. Μπερούκας), Αντωνόπουλος (61΄ Α. Μαργαρώνης).

Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Μουσερής, Διαμαντόπουλος, Σαλαμαλίκης, Κράγκαρης, Τριτάρης (70΄ Μαράτος), Καφούσιας, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος (60΄ Κοντάνας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος