FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ενιπέας 2-1: Σπουδαία νίκη…

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το  Χάβαρι επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου  2-1 του Ενιπέα Λαντζοΐου  που προβληματίζει και αυτή ήταν η δεύτερη  νίκη  του στο πρωτάθλημα. Οι μελανόλευκοι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Μπατζακόπουλος επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μικελόπουλος απομάκρυνε προσωρινά, η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπερούκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ

Οι πράσινοι του Νίκου Γκρίλλα (τιμήθηκε από τη διοίκηση του Α.Ο.Χ. για την μακροχρόνια  προσφορά του στην ομάδα), ισοφάρισαν στο 8’ με κεφαλιά του Παπαγεωργίου, όμως το Χάβαρι πήρε ξανά προβάδισμα στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούνη, μετά από ανατροπή του Μπερούκα από τον Δαλαβούρα.

Στο 75’ ο Ενιπέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Π. Τσίγκρηλα, όμως ο Κουτσαβίτης απέκρουσε την εκτέλεση του Τσαντίλη. Μετά τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δ. Τσίγκρηλας  του Ενιπέα λόγω έντονης διαμαρτυρίας  προς το βοηθό διαιτητή.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Μαργαρώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος, Σπυρόπουλος (56’ Σαφαρής), Μπουρούκης, Σταυρούλιας (89’ Πυλαρινός), Μπερούκας (67’ Μαγκαφάς).

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Γκουβέρος (81’ Βαγγόπουλος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Τσίγκρηλας Δ., Δαβουρλής, Γκρίλλας, Κύτταρης, Γαλανόπουλος (67’ Αγριδιώτης), Παπαγεωργίου (11’ λ.τρ. Τριανταφύλλης), Καραχάλιος (55’ Τσίγκρηλας Π.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος